BLIR HJEMME: Zlatan Ibrahimovic (t.h.) går glipp av den første av to muligheter til å vise for gamletrener Pep Guardiola at han gjorde en feil ved ikke å satse på ham i Barcelona.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA
BLIR HJEMME: Zlatan Ibrahimovic (t.h.) går glipp av den første av to muligheter til å vise for gamletrener Pep Guardiola at han gjorde en feil ved ikke å satse på ham i Barcelona.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIAVis mer

Zlatan mister Barcelona-møte

Champions League sparkes i gang med fyrverkeri på Camp Nou.

Supermøtet mellom Barcelona og Milan er tirsdagens store godbit når Champions League spilles i gang. Med det blir uten den svenske stjernespissen Zlatan Ibrahimovic.

28-åringen sliter med en vond lyske og var ikke med i Milan-troppen som dro til Barcelona mandag.

- Vi er rolig og avslappet. Pato og (Antonio) Cassano vil spille. Det er to gode spillere. Jeg synes på ingen måte synd på meg selv. Vi er regjerende seriemester i Italia og dette er ingen avgjørende kamp. Det kommer viktigere kamper senere, så vi forholder oss fortsatt rolige, sa styreleder i Milan Adriano Galliani.

Revansjelystne De to lagene møttes i finalen i 1994. Den gangen vant italienerne hele 4-0. Hele sju ganger har Milan vunnet den gjeveste E-cupen. Cesc Fàbregas debuterer i Champions League-sammenheng for regjerende mester Barcelona når Milan kommer til Camp Nou tirsdag.

Barça skuffet med 2-2 mot Vadim Demidov og Real Sociedad i helgen. Uten at stjernegalleriet lar seg uroe nevneverdig.

- Moralen var ikke på det beste. Vi må slå tilbake. Og vi vil gjøre det raskt og med stil. Forrige sesong begynte også problematisk med tapet mot Hercules. Men dette er ingenting å bekymre seg for. Vi må rette til feilene, sier midtbanespilleren Sergio Busquets.

Trener Pep Guardiola overrasket noe da han valgte å starte med Lionel Messi, David Villa og Andrés Iniesta på benken mot Sociedad, men mot Milan blir det garantert toppet lag. Kanskje er også forsvarskjempen Carles Puyol tilbake fra skade.

Defensiv oppstrammer Milan lå under 0-2, men reddet ett poeng mot Lazio i Serie A-åpningen fredag. For de rødsvarte mangler Gennaro Gattuso. Hardhausen må stå over fire kamper etter at han skallet til Tottenhams assistenttrener Joe Jordan i våres. Mangler gjør også forsvareren Philippe Mexès.

- Vi må bedre oss defensivt som lag og komme tilbake i sporet der vi ikke slipper inn mål, er resepten fra trener Massimiliano Allegri.

(NTB)