Zlatan møter Ronaldo i VM-playoff

- Et mareritt.

MØTES IGJEN: Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo møtes i VM-play off 15. og 19. november. Her fra VM-kvalifiseringen i 2008. AP Photo/Niklas Larsson)
MØTES IGJEN: Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo møtes i VM-play off 15. og 19. november. Her fra VM-kvalifiseringen i 2008. AP Photo/Niklas Larsson)Vis mer

(Dagbladet): I dag ble det avgjort hvilke lag som møter hverandre til VM-playoff 15. og 19. november.

Den første ballen som ble trukket opp sto det Portugal på, og det var flere nervøse ansikter å se i salen, for de fleste håpet å unngå Cristiano Ronaldo og Portugal.

Superstjerner
Men for publikum blir det en skikkelig storkamp, for det var Sverige som ble trukket, og publikum får derfor se Zlatan mot Ronaldo, to av verdens aller største fotballstjerner, når begge skal kjempe for å ta seg til Brasil.

Både svenske Expressen og Aftonbladet la ut tittelen «MARDRÖMMEN», marerittet, på sin nettside umiddelbart etter trekningen.

- Portugals høyeste nivå er veldig høyt, det så vi ikke minst i siste EM. I gruppespillet har det vært litt blandet. Vi får se om de viser sin kvalitet, og om vi viser fram vår, sier den svenske landslagssjefen Erik Hamrén til svensk TV4.

Heller ikke Anders Svensson var fornøyd med trekningen.

- Dette var det verste utfallet. Det var noe dritt. Portugal er den verste motstanderen, det behøver man ikke være et geni for å regne ut, sier han.

Tøff trekning Svenskene er åpenbart skuffa over å møte Ronaldo og Co, men heller ikke Island - som slo ut Norge - er veldig fornøyde. Islendingene ble trukket mot Luka Modrics Kroatia.

Slik er trekningen:

Portugal-Sverige.
Ukraina-Frankrike.
Hellas-Romania.
Island-Kroatia.

Førstnevnte lag har hjemmekamp først.

MARERITTET: Tittelen på nettsiden til den svenske avisa Expressen sier det meste om hva söta bror mener om playoff-trekningen. Skjermdump: Expressen
MARERITTET: Tittelen på nettsiden til den svenske avisa Expressen sier det meste om hva söta bror mener om playoff-trekningen. Skjermdump: Expressen Vis mer