Zlatan nær overgang til Milan

- Prosessen er allerede i gang, sier agenten.

PÅ VEI TILBAKE TIL SERIE A: Zlatan Ibrahimovic dro til Barcelona for å vinne Champions League. Det greide han ikke i sin første sesong, og nå er han allerede på vei tilbake til italiensk fotball. Foto: AP Photo/David Ramos
PÅ VEI TILBAKE TIL SERIE A: Zlatan Ibrahimovic dro til Barcelona for å vinne Champions League. Det greide han ikke i sin første sesong, og nå er han allerede på vei tilbake til italiensk fotball. Foto: AP Photo/David RamosVis mer

|||(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har havnet et godt stykke bak i spisskøen på Camp Nou, og varmet benken gjennom 90 minutter da lagkameratene kjørte over Sevilla i helgas supercup.

I forrige uke hevdet agent Mino Raiola at svensken med 99,9 prosent sikkerhet ble værende i Barcelona, men det meste tyder på at det var en betydelig overdrivelse.

For samme mann bekrefter nå at Milan og Barcelona er i forhandlinger.

- Prosessen er allerede i gang, men det er flere enn Milan som er involvert. Det kommer til å bli vanskelig, men de vanskelige forhandlingene er samtidig de vakreste. Vi har såvidt startet, så la oss vente og se. Men jeg utelukker ikke at Zlatan blir værende i Barcelona heller, sier Raiola til italienske Sport Mediaset, gjengitt av Aftonbladet.

Også Milans visepresident Adriano Galliani forteller at forhandlingene «offisielt er åpnet», og at han kommer til å møte Barcelona-president Sandro Rosell onsdag denne uka.

Om overgangen går i orden er den av det kontroversielle slaget, ettersom Zlatan spilte for erkerival Inter fra 2006 til 2009 og var idolisert av fansen.

Mediaset-journalisten som intervjuet Raiola hevder for øvrig overfor Football Italia at overgangen allerede er i boks. Med tanke på at Mediaset er eid av Milan-eier Silvio Berlusconi har uttalelsen en viss tyngde.

- Zlatan er veldig glad for å slutte seg til «Rossoneri», og er fornøyd med at de er i Champions League. Det var en avgjørende faktor for ham, sier Carlo Pellegatti.