Annonsørinnhold

- Zlatan og Cavani scorer ikke ofte nok

Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

En ny utgave av Oddsprogrammet er klar, og du som får vanlig et par anbefalinger til oddskupongene lørdag. En litt utfordrende spilledag denne gangen, men har kommet frem til en godt betalt hjemmeseier og en sjelden mulighet i duellen mellom to tyske topplag.

Husk at det er mange flere odds- og tippeanalyser på Dagbladets oddstipssider!

Lørdagens spilleforslag:

73. West Ham - Stoke H (1,90)
108. Schalke 04 - Bayer Leverkusen B (2,10)

West Ham-kampen spilles til klassisk tippekamp-tid og har spillestopp 15:55, mens Schalke 04 forhåpentligvis starter sitt hjemmetap 18.30, og har spillestopp 18.25.

Som vanlig anbefaler jeg at du spiller kampene enkeltvis, men ønsker du å kombinere til en dobbel blir samlet odds 3,99.

Styr unna!
I programmet trekkes også ett av de overvurderte favorittlagene frem, denne gangen ett fransk lag med flere stjerner enn en gjennomsnittlig galakse. Her gjelder det likevel å styre unna, oddsen er ikke god nok til å gi overskudd i regnskapet over tid!

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer