Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan og Cavani sikret gruppeseieren for PSG

Scoret tidlig og sent.

En svært sen scoring av Edinson Cavani sørget for at Paris Saint-Germain kunne sikre seg gruppeseieren i mesterligaens gruppe C. Olympiakos ble sendt hjem med 1-2.

Zlatan Ibrahimovic' scoring etter sju minutter ga PSG den åpningen de trolig hadde ønsket. Med seier kunne franskmennene ha sikret gruppeseieren.

Ibrahimovic, som spilte sin 100. mesterligakamp, fikk en strøken pasning fra Gregory van der Wiel og fikk en enkel jobb med å sette ballen i nettet.

I siste minutt PSG så ut til å trygge i land en 1-0-seier, men grekernes Kostas Manolas ville det annerledes. Olympiakos-forsvareren steg til værs etter et hjørnespark og headet på mål. Sirigu måtte gi retur, men 22-åringen var der også.

Franskmennene ga ikke opp. I siste ordinære spilleminutt avsluttet uruguayanske Edinson Cavani fra hjørnet av 16-meteren og i nettmaskene.

Jevnt om 2.-plass Med 2-1-seier er det ingen tvil om at PSG tar gruppeseieren.

Olympiakos ble tatt igjen av Benfica, som etter en intens kamp borte mot Anderlecht fikk med seg tre poeng. Både Olympiakos og Benfica har med det sju poeng og er absolutt med i kampen om 2.-plass, som gir plass i cupspillet.

SUPERSPISSER: Zlatan Ibrahimovic får Edinson Cavani på ryggen etter å ha scoret et tidlig ledermål for Paris SG. Olympiakos utliknet, men Cavani sikret PSG-seier helt på tampen av matchen. Foto: Martin Bureau ,AFP / NTB Scanpix
SUPERSPISSER: Zlatan Ibrahimovic får Edinson Cavani på ryggen etter å ha scoret et tidlig ledermål for Paris SG. Olympiakos utliknet, men Cavani sikret PSG-seier helt på tampen av matchen. Foto: Martin Bureau ,AFP / NTB Scanpix Vis mer

Anderlecht, som ledet kampen mot Benfica 1-0, har kun ett poeng etter fem kamper. De har seks poeng opp og dermed ingen mulighet til verken cupspill i mesterligaen eller europaligaen.

(NTB)