Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan og Ronaldinho sendte Milan til sluttspill

Slo Auxerre på bortebane.

PARTYSVENSKE: Zlatan Ibrahimovic fester med lagkameratene etter å ha gitt Milan ledelsen borte mot Auxerre. Foto: Christophe Karaba, EPA/Scanpix
PARTYSVENSKE: Zlatan Ibrahimovic fester med lagkameratene etter å ha gitt Milan ledelsen borte mot Auxerre. Foto: Christophe Karaba, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Auxerre - AC Milan 0-2. Mål av Zlatan Ibrahimovic og Ronaldinho var nok til å sende Milan videre til åttedelsfinalen i Champions League fra gruppe G.

Svenske Zlatan fant veien til nettmaskene etter 64 minutter, mens den gamle brasilstjernen Ronaldinho scoret på overtid. Med tre poeng er Milan med sine åtte poeng sikret avansement sammen med Real Madrid fra gruppen.

- Jeg ble trøtt de siste 10-15 minuttene av denne kampen. Jeg misset for mange baller, og da var det bare å bytte meg ut, sa Zlatan Ibrahimovic etter kampen.

Det var Ronaldinho som overtok for svensken.

- Han kom inn og gjorde det fantastisk bra. Det er helt klart at han har trent godt i det siste, så han er klar for startelleveren, sa Ibrahimovic.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!