PASSER I PARIS?: Zlatan Ibrahimovic-agent Mino Raiola mener det ikke er umulig at Cristiano Ronaldo og Zlatan blir lagkamerater i Paris Saint-Germain. Foto: AP Photo/Niklas Larsson
PASSER I PARIS?: Zlatan Ibrahimovic-agent Mino Raiola mener det ikke er umulig at Cristiano Ronaldo og Zlatan blir lagkamerater i Paris Saint-Germain. Foto: AP Photo/Niklas LarssonVis mer

- Zlatan og Ronaldo kan utrette store ting sammen

Ikke umulig med sjokkovergang til PSG, mener agent.

(Dagbladet): Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo (27) viste tidligere i høst at humøret ikke var på topp - og flere spekulerte i om stjernen var misfornøyd med tilværelsen i den spanske hovedstaden.

De siste ukene har Ronaldo vist mer spilleglede, og nylig dukket han opp i et italiensk tv-show. Flere medier hevder derimot at Paris Saint-Germain fortsatt ønsker å lokke portugiseren til Frankrike.

Zlatan Ibrahimovic-agent Mino Raiola tror ikke det er umulig at Zlatan og Ronaldo blir en duo i Paris.

- De kan utrette store ting sammen, sier Raiola til Parisien, ifølge Expressen.

- Passer sammen
- For et år siden hadde ingen trodd det, men i dag, jo, Cristiano til PSG, det er mulig, sier Raiola.

Agenten mener det ikke vil være noe problem med to store stjerner i samme klubb.

- De store spillerne har ingen problemer med å spille sammen. I Barcelona hadde Zlatan ingen problemer med Messi for eksempel. Problemet var Guardiola (Pep, Barcelona-trener), sier Raiola.

Avviser kontakt
Både Real Madrid-trener Jose Mourinho og Ronaldo ble koblet til PSG tidligere denne uka, men PSG-ledelsen uttaler at de ikke har vært i kontakt med den spanske klubben.

- Jeg har ikke snakket med noen i Real Madrid. Ronaldo er en fantastisk spiller, men en Real Madrid-spiller, sier klubbpresident Nasser Al-Khelaifi, ifølge ESPN.