Zlatan og Sverige kommer til Ullevaal

- En klassiker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sverige kommer til Ullevaal stadion for å spille privatkamp 8. juni neste år, melder NFF i en pressemelding.

Lagene møttes hos naboen vår i 2013, og nå er det klart for returkamp.

- Naboduell mot Sverige er en klassiker. Svenskene er ranket på nivå to, og dette blir en attraktiv kamp både sportslig og publikumsmessig. Det er også veldig gunstig for oss å spille kampen mot Sverige som en god test og oppkjøring inn mot VM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Zlatan Ibrahimovic var kampens store spiller i det forrige møtet Sverige vant greit 4-2, da Egil Drillo Olsen fortsatt var sjef for Norge.

- Denne kampen ser jeg frem til. Vi hadde en bra match mot Norge på Friends Arena i sommer og en returkamp såpass tett innpå blir spennende. Spesielt siden Norge har en ny landslagstrener. Etter mine år i Norge har jeg en spesielt god følelse for landet og det skal bli trivelig å komme tilbake. Dessuten skal det bli morsomt å måle krefter mot Høgmo, sier Sveriges landslagssjef Erik Hamren.

Privatkampen blir en av de siste testene for Norge før de går inn i de siste og avgjørende kampene i EM-kvalifiseringen samme høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer