Zlatan om bråk: - Ble sjokkert

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku barket sammen i rivaloppgjør. Nå forteller svensken hva som skjedde.

DÅRLIG STEMNING: Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic gikk i tottene på hverandre. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo/NTB
DÅRLIG STEMNING: Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic gikk i tottene på hverandre. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo/NTB Vis mer
Publisert

Det var i januar at de to kamphanene bruste med fjærene på banen under en cupkamp mellom AC Milan og Inter.

Denne samtalen skal ha funnet sted mellom partene:

Zlatan sa:

«Call your mother, go do your voodoo shit, you little donkey.»

Lukaku svarte:

«You want to speak about your mother? Your mother is a bitch.»

I et intervju med italienske Corriere della Sera - gjengitt av Aftonbladet - forteller Ibrahimovic hvorfor han reagerte som han gjorde.

- Han begynte å kjefte på Romagnoli og Saelemaekers. Jeg gikk imellom for å beskytte mine lagkamerater og da kom Lukaku med personangrep. Jeg ble sjokkert. Vi var jo lagkamerater i Manchester United, sier Zlatan og fortsetter:

- Lukaku har et stort ego, han tror han er en verdensmester og han er veldig sterk. Men jeg vokste opp i Malmös ghetto og når noen bråker med meg, så svarer jeg med å sette den personen på plass. Så jeg trykket på hans mest sårbare punkt: Hans mors ritualer. Da klikket han.

Det hadde gått rykter om at Lukakus mor drev med voodoo, som stammer fra et gammelt afrikansk ord som betyr ånd. Sentralt i voodo-utøvelsen står dans, sang, tromming og påkallelse av ånder.

Det hører med til historien at Zlatan Ibrahimovic ble utvist i derbyet og kort tid etter ble han skadet.

- Det var mye dårlig som skjedde etter det bråket. Kanskje ble jeg offer for Lukakus ritualer? Jeg gikk til og med til mine troende venner og sa at de skulle be for meg, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer