SAMBOERE:  Zlatan Ibrahimovic, og Helena Seger har vært sammen siden 2001. Foto: AP Photo/Francois Mori
SAMBOERE:  Zlatan Ibrahimovic, og Helena Seger har vært sammen siden 2001. Foto: AP Photo/Francois MoriVis mer

Fotball:

Zlatan om kjæreste-spørsmålet: - Svarer jeg på det, kommer jeg i alvorlige problemer

Forteller om forholdet til Helena Seger.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (35) er i vinden.

Den svenske fotballstjernen ble kneoperert i USA onsdag og fryktes å være ute i lang tid. Framtiden i Manchester United - der kontrakten går ut etter sesongen - er også uviss.

Men en ting som virker å være sikkert som banken er forholdet til samboer Helena Seger (46). De to møttes i 2002, men i et intervju med magasinet Fashion Beans vil ikke Zlatan fortelle hvem som sjekket opp hvem.

- Hvis jeg svarer på det, kommer jeg i alvorlige problemer. Det er to forskjellige versjoner: Den ene hvor jeg sjekker opp henne, den andre er at hun sjekket opp meg. Vi sier aldri hva som er sant, vi sier at det er 50-50, sier Zlatan i intervjuet.

Han legger til:

- Mest sannsynlig er det nok jeg som jaktet på henne. Men fortell ikke til henne at jeg har sagt det til deg, sier svensken.

ZLATANS SAMBOER: Helena Seger. Foto: Afp
ZLATANS SAMBOER: Helena Seger. Foto: Afp Vis mer

Møttes i Malmø

Helena Seger har i et tidligere intervju med Elle fortalt om hvordan hun møtte den dengang 21 år gamle fotballspilleren i Malmö.

- Da vi møttes hadde han feilparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og krevde at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av oppførselen min, sier Seger i intervjuet.

Zlatan har gitt ut boka «Jeg er Zlatan» der han beskriver litt av hva som skjedde:

- Hun var ikke bare vakker. Hun hadde en holdning. Hun var eldre og spennende. Jeg forhørte meg om henne. Hvem er hun? skriver Zlatan i boka.

Sammen har paret sønnene Maximilian og Vincent 10 og 9 år.

SØNNEN: Maximilianog  Vincent Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix
SØNNEN: Maximilianog  Vincent Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Behandling

Det var i kampens 93. minutt i Europaligaen at Zlatan landet forkjært etter en duell inne i 16-meteren.

- Først vil jeg takke for all støtte og kjærlighet. Det er ingen nyhet at jeg er skadd og ikke kan spille fotball på en stund, skriver 35-åringen.

Manchester United har bekreftet at det handler om en alvorlig «ligamentskade», men ikke at det dreier seg om korsbånd eller korsbåndene. Det er spesialister som bedømmer hvor langt avbrekk det blir for Zlatan.

LURT TRILL RUNDT: Philip tror han skal på et vanlig jobbintervju hos Vitamin Well, men blir overrasket når han ser at det er leskedrikkprodusentens største samarbeidspartner Zlatan Ibrahimovic, som skal intervjue ham. Video: Vitamin Well Vis mer