Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Zlatan om United-framtiden: 
- Ingenting er avklart fra min side

Venter og ser.

UAVKLART: Zlatan Ibrahimovic i aksjon mot Watford på Old Trafford. Manchester United vant kampen 2-0. Foto: Nick Potts / AP / NTB scanpix<div><br></div>
UAVKLART: Zlatan Ibrahimovic i aksjon mot Watford på Old Trafford. Manchester United vant kampen 2-0. Foto: Nick Potts / AP / NTB scanpix

Vis mer

Zlatan Ibrahimovic røper at han foreløpig ikke har signert noen kontraktforlengelse med Manchester United.

I sommer holdt den svenske superstjernen en hel fotballverden på pinebenken da han kom med kryptiske drypp med hensyn til hvor veien skulle gå videre fra Paris Saint-Germain.

Svaret var Manchester United, hvor han signerte en ettårskontrakt. Den kan forlenges med ytterligere 12 måneder, dersom Ibrahimovic utløser visse klausuler gjennom sine prestasjoner. Hva disse klausulene innebærer har ikke kommet fram, men ifølge spissen, som har scoret 20 mål for United så langt, er kravene allerede innfridd.

Det betyr imidlertid ikke at noen kontraktsforlengelse er signert.

– Klausulen er innfridd, men det er ingenting som er avklart fra min side. Vi må vente og se hva som skje, sa Ibrahimovic etter 2-0-seieren mot Watford lørdag, ifølge Guardian.

Optimistisk Mourinho

Manager José Mourinho gikk tidligere i vinter langt i å antyde at Ibrahimovic var klar for en ny sesong i Manchester United. På pressekonferansen før kampen mot Watford kunne imidlertid portugiseren opplyse om at ingenting var klart ennå.

– Jeg trenger ikke at han skriver under på en ny kontrakt. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli. Han kom hit for to år. Det første året blir nok ikke helt som han ønsket, siden han er veldig ambisiøs, men alle andre mener at det første året går bedre enn forventet, sa Mourinho.

Eldst

35-åringen er den eldste spilleren som har scoret minst 15 seriemål i løpet av én sesong i Premier League. I fire av de fem siste sesongene har han rundet 20 seriemål.

– Jeg har et mål i hodet mitt, men jeg kommer ikke til å røpe det. Jeg er ikke der ennå, har Ibrahimovic tidligere uttalt til Sky Sports.

Ibrahimovic og Manchester United møter Saint-Étienne i europaligaen torsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling