Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan ønsker seg ikke Norge i playoff. Vil heller ha det morsomt

Mens andre svenske landslagsspillere vil ha Norge av sære årsaker.

VIL IKKE MØTE MARTIN. Zlatan vil helst ikke møte Norge eller Danmark i playoff. Han vil heller ha det morsomt med å møte en ny motstander. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
VIL IKKE MØTE MARTIN. Zlatan vil helst ikke møte Norge eller Danmark i playoff. Han vil heller ha det morsomt med å møte en ny motstander. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske landslagsspillere ønsker seg Norge som motstander i play off av ganske sære årsaker. Men ikke Zlatan Ibrahimovic. Han ønsker seg nemlig ikke Norge. Men årsaken er minst like sær.

- Jeg ønsker meg Norge, fordi det tar bare en time å reise dit, sier midtbanespiller Erkan Zengin til Expressen.

- Jeg ønsker meg Norge, for jeg har spilt sammen med noen på laget, sier forsvarsspiller Martin Olsson.

Kanskje ikke helt gjennomtenkt og analysert på høyt nivå.

Mens Zlatan ønsker seg noe mer utfordrende.

- Jeg håper på en god trekning og ønsker meg et lag vi ikke har møtt før. Det er mye morsommere å spille da, sa angrepsspiller Zlatan Ibrahimovic etter at plassen i play off var klar.

Sverige er seedet før trekningen. Det er ikke Norge. De tre øvrige lagene Sverige kan trekke er Danmark, Irland og Slovenia. Danmark er ikke spennende nok for Zlatan, i likhet med Norge. Sverige har møtt Irland ved flere anledninger de siste årene. Da gjenstår sannsynligvis Slovenia som ønskemotstanderen til Zlatan Ibrahimovic.

Kommentator Øyvind Alsaker mener svært mye vil avhenge av nivået til Zlatan, om det blir Sverige som blir Norges motstander i trekningen søndag.

- Han har ikke spilt opp mot sitt beste og har egentlig vært ordinær i det siste. Nå har han noen uker på å nå opp på et høyere nivå, sa Alsaker til TV2 Sportskanalen fra Roma.

De to play off-kampene vil bli spilt i november.

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!