Zlatan ordnet svensk poeng i comebacket

I sin første kamp fra start på nesten to måneder.

I sin første kamp fra start på nesten to måneder, scoret Zlatan Ibrahimovic Sveriges mål i EM-kvalifiseringen borte mot Montenegro. Stevan Jovetics utligning sørget for at kampen endte 1-1.

- Akkurat nå kjennes det som et tap, sa Zlatan rett etter kampen.

Svenskene var nær seieren i Podgorica, men et straffespark i det 80. minuttet nektet Zlatan & co. tre poeng. Manchester City-stjernen Jovetic var sikker fra elleve meter.

I tilleggstiden så det ut til at Sverige hadde slått tilbake og scoret til 2-1, men Albin Ekdals flotte mål ble annullert på grunn av en dytt i feltet.

Zlatans scoring kom allerede etter åtte minutters spill. Han forsøkte egentlig å finne Erkan Zengin med en heading, men fikk ballen tilbake via en montenegrinsk back. Da stanget Sverige-kapteinen ballen opp i nettaket.

Senere hadde han blant annet et skudd i stolpen. Zlatan hadde ikke startet en fotballkamp siden Paris Saint-Germains oppgjør mot Lyon 21. september, men lørdag spilte han 90 minutter.

- Det føltes OK. Jeg forsøkte å bevege meg så mye som mulig, følte meg litt støl. Det merkes at jeg har vært borte en stund, sa stjernespissen.

Suverene østerrikere Med uavgjort lørdag står ubeseirede Sverige med smått skuffende seks poeng fra fire kvalifiseringskamper. Laget er på annenplass i EM-kvalifiseringens gruppe G, ett foran Russland og Montenegro.

Østerrike er suveren gruppeleder. Rubin Okotie scoret kampens eneste mål hjemme mot Russland, og østerrikerne er oppe på ti poeng.

I den siste kampen i gruppen tok Liechtenstein en overraskende 1-0-seier over tabelljumbo Moldova. Det var miniputtens første borteseier i en obligatorisk kamp siden 2004 (4-0 over Luxembourg).

(NTB)