FRUSTRERT: Zlatan Ibrahimovic og LA Galaxy klarte ikke å ta seg til sluttspillet. Foto: CHARLES BAUS/CSM/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
FRUSTRERT: Zlatan Ibrahimovic og LA Galaxy klarte ikke å ta seg til sluttspillet. Foto: CHARLES BAUS/CSM/REX/SHUTTERSTOCK/NTB ScanpixVis mer

Zlatan rasende etter kollaps. Nektet å prate

Skal ha kastet vannflasker og skreket i sinne, melder amerikanske journalister.

Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo 2-3 (2-0)

Los Angeles Galaxy så ut til å gå mot sluttspillet i amerikanske MLS etter at Ola Kamara (29) ga laget en 2-0-ledelse mot Houston Dynamo før pause.

Med seier vill LA Galaxy ta den sjette og siste sluttspillplassen i Western Conference. Houston Dynamo hadde på sin side ikke noe å spille for og sto med ni tap og to uavgjort på de elleve siste bortekampene.

Men etter å ha dominert i den første omgangen kollapset alt som et korthus i den andre for Galaxy. I løpet av 22 minutter var kampen snudd på hodet.

Hjemmelaget klarte aldri å reise seg igjen etter kalddusjen, og dermed blir det en tidlig ferie for superstjerne Zlatan Ibrahimovic (37) og co.

Det likte svensken dårlig.

Kastet flasker

Ifølge journalisten Amelia Lopez skal Zlatan ha reagert med å skrike og kaste vannflasker på sidelinja. Han var tydelig misfornøyd med utfallet.

Etterpå forlot Zlatan stadion uten å ta seg tid til å snakke med pressen.

«Pressen ble informert om at Zlatan hadde dratt før vi fikk lov til å komme inn i garderoben. Han ødela også vannflasker og skrek på banen etter kampen», skriver Amelia Lopez, som dekket kampen.

Ifølge svenske Expressen skal Zlatan tidligere ha møtt pressen etter samtlige kamper i MLS med unntak av én.

- Jeg tror han er så skuffet at han ikke vil snakke med oss journalister. Galaxy gikk glipp av sluttspillet og Zlatan spilte en dårlig kamp. Han virker ikke å være i humør, sier den amerikanske journalisten Josh Guesman.

- Vill slutt

Og det er tydelig at svensken tok tapet tungt. Videoer fra amerikanske medier viser at han fortviler på benken etter kampen.

«En vill slutt», skriver ESPN.

Zlatan ble presentert med brask og bram da han kom til USA, blant annet med en reklame i Los Angeles Times med tittelen: «Los Angeles, bare hyggelig». Han løftet en klubb som ble sist i MLS forrige sesong, men individuell briljans var ikke nok for LA Galaxy.

Svensken står med 22 mål og ti assist i MLS på 26 kamper, men i kampen mot Houston Dynamo skapte han bare én sjanse. .

Zlatan har blitt linket til flere klubber den siste tiden, deriblant gamleklubben Manchester United og Real Madrid. Han uttalte før kampen at han er fornøyd i Los Angeles, men nå stiller alle seg spørsmålet om dette var det siste vi fikk se av svensken i USA.

Ola Kamara skriver følgende om det sure tapet på Twitter:

«Tom og ekstremt skuffet. Jeg trodde virkelig vi kunne komme til playoff og gå hele veien. Setter pris på støtten vi fikk i år, utrolig. Dere fortjente mer. Takk til alle sammen».