Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan Ibrahimovic utvist etter ørefik

Zlatan refses etter bisarr ørefik:
- Tror han kan gjøre som han vil

Zlatan Ibrahimovic har hatt en tøff start i LA Galaxy. Mandag ble han utvist etter å ha fiket til en motspiller.

TOSKETE: Zlatan Ibrahimovic fiket til en motspiller etter å ha blitt tråkket på tåa. Da be han utvist. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press/AP
TOSKETE: Zlatan Ibrahimovic fiket til en motspiller etter å ha blitt tråkket på tåa. Da be han utvist. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press/AP Vis mer

Zlatan Ibrahimovic ble utvist før pause da MLS-laget LA Galaxy gjestet Montreal mandag kveld.

Episoden var litt bisarr: Først ble den svenske stjernespissen tråkket på, før han svarte med å gi synderen - Michael Petrasso - en skikkelig ørefik. I situasjonen som fulgte la Ibrahimovic seg ned på gresset og holdt seg til hodet.

Etter at dommeren studerte videobilder, ble Ibrahimovic sendt rett av banen. Rett og slett fortjent etter det som så ut som tåpelig oppførsel.

- Enkelte spillere kommer inn i denne ligaen med en spesiell aura rundt seg, og et spesielt ego som får dem til å tro at de er hevet over reglene, sier Montreal-målvakt Evan Bush til CTV Montreal.

Får kritikk

Bush fortsetter:

- I MLS, kommer folk med den merittlista han har, og synes de skal behandles annerledes, sier han.

Det er ikke fra det eneste holdet Ibrahimovic høster kritikk. Kommentator i Expressen, Noa Bachner, er knallhard:

- Det å slutte på topp. Det her er ikke toppen, det er nok heller snart slutt. (...) Det er virkelig ikke toppen å se Sveriges beste fotballspiller gjennom tidene synke ned til dette nivået, hva det enn var, skriver han i en kommentar tirsdag.

Oppholdet i LA Galaxy har så langt langt fra vært noen suksess. Tre mål på åtte kamper er fasiten, og dette røde kortet. Forventningene var betraktelig større enn det.

Bønnen

Expressens Bachner fortsetter i sin kommentar med å nevne medieshowet Zlatan Ibrahimovic har holdt - for stjernespissen er fortsatt like munnrapp - og at «det ikke finnes et talkshow han ikke har vært gjest i».

- Det jeg så gjerne ønsker å høre historien om, er hvordan han fikk styr på det som holder på å bli en totalt innholdsløs avslutning på historien om det største svensk idrett noen gang har produsert. Det hører ikke til Zlatan at hele siste side er feilstavet, skriver kommentatoren.

Og avslutter med en bønn:

- Slutt på topp, det er slik vi vil ta farvel. Du også, og du har jo lovet å gjøre det.

Ola Kamara scoret og ble for øvrig matchvinner for LA Galaxy. Jørgen Skjelvik startet også kampen.

YDMYKET: Medhi Benatia fikk soleklar beskjed fra de to fotomodellene om å holde labbene unna, idet han skulle hente trofeet etter at Juventus vant sitt sjuende seriemesterskap på rad i Italia. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media