Zlatan regisserte to mål. Kalles likevel «en skygge av seg selv» i fransk presse

- Jeg følte meg litt sliten.

TO MÅLGIVENDE: Zlatan Ibrahimovic var innblandet i to av PSGs tre scoringer, men likevel er ikke de franske avisene videre begeistret over gårsdagens prestasjon. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVAT
TO MÅLGIVENDE: Zlatan Ibrahimovic var innblandet i to av PSGs tre scoringer, men likevel er ikke de franske avisene videre begeistret over gårsdagens prestasjon. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har vært i hardt vær etter det mye omtalte utbruddet i begynnelsen av mars. Den målfarlige svensken har i ettertid blitt linket til en overgang vekk fra PSG.

Da det franske hovedstadslaget tok tilbake teten i Ligue 1 i går, noterte Ibrahimovic seg to målgivende i 3-2-seieren over erkerival Marseille.

Men det var ikke nok for fransk sportspresse. De er heller negative i omtalen i dagens aviser, skriver de svenske storavisene Expressen og Aftonbladet.

Nådeløse Frankrikes største sportsavis, L'Equipe, omtaler 33-åringen som en «skygge av seg selv», og gir ham en firer på børsen. De er nådeløse i sin kritikk:

- I går viste han en smakløs mangel på besluttsomhet, og han hadde sitt eneste skudd på mål etter 84 minutter. Han utmerket seg fremfor alt med sine feilpasninger, tap av dueller og dårlige pasninger, skriver avisa ifølge Expressen.

Le Parisien gir Zlatan en femmer på børsen. Nettstedet Maxifoot gir svensken en firer, og skriver:

- Selv om han er der på det andre og tredje målet er han ikke deltaktig i spillet i store perioder. Han tapte flere dueller, og mistet ballen ved flere anledninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.