TO MÅLGIVENDE: Zlatan Ibrahimovic var innblandet i to av PSGs tre scoringer, men likevel er ikke de franske avisene videre begeistret over gårsdagens prestasjon. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVAT
TO MÅLGIVENDE: Zlatan Ibrahimovic var innblandet i to av PSGs tre scoringer, men likevel er ikke de franske avisene videre begeistret over gårsdagens prestasjon. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVATVis mer

Zlatan regisserte to mål. Kalles likevel «en skygge av seg selv» i fransk presse

- Jeg følte meg litt sliten.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har vært i hardt vær etter det mye omtalte utbruddet i begynnelsen av mars. Den målfarlige svensken har i ettertid blitt linket til en overgang vekk fra PSG.

Da det franske hovedstadslaget tok tilbake teten i Ligue 1 i går, noterte Ibrahimovic seg to målgivende i 3-2-seieren over erkerival Marseille.

Men det var ikke nok for fransk sportspresse. De er heller negative i omtalen i dagens aviser, skriver de svenske storavisene Expressen og Aftonbladet.

Nådeløse Frankrikes største sportsavis, L'Equipe, omtaler 33-åringen som en «skygge av seg selv», og gir ham en firer på børsen. De er nådeløse i sin kritikk:

- I går viste han en smakløs mangel på besluttsomhet, og han hadde sitt eneste skudd på mål etter 84 minutter. Han utmerket seg fremfor alt med sine feilpasninger, tap av dueller og dårlige pasninger, skriver avisa ifølge Expressen.

Le Parisien gir Zlatan en femmer på børsen. Nettstedet Maxifoot gir svensken en firer, og skriver:

- Selv om han er der på det andre og tredje målet er han ikke deltaktig i spillet i store perioder. Han tapte flere dueller, og mistet ballen ved flere anledninger.

- Litt sliten Ibrahimovic kom tilbake etter rabalderet og scoret hele tre mål i PSG-drakta for to uker siden - noe som viser at han ikke lar seg prege nevneverdig av kritikken.

Men i går innrømmet svensken selv at han ikke hadde en maksimal dag på jobb.

- Jeg følte meg litt sliten, men det er normalt. Ikke glem at vi er det eneste laget i Europa som fortsatt er med i fire turneringer,