Zlatan reiste hjem til Europa for å forhandle med Barcelona

Forlot Inters treningsleir i USA.

KLAPPET OG KLART: Disse to skal sette farge på europeisk fotball også kommende sesong, men i nye klubbfarger: Zlatan Ibrahimovic (t.h.) blir etter all sannsynlighet å finne i Barcelona, mens Samuel Eto'o er enig med Inter om de personlige betingelsene.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNARO/LUCA ZENNARO
KLAPPET OG KLART: Disse to skal sette farge på europeisk fotball også kommende sesong, men i nye klubbfarger: Zlatan Ibrahimovic (t.h.) blir etter all sannsynlighet å finne i Barcelona, mens Samuel Eto'o er enig med Inter om de personlige betingelsene.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNARO/LUCA ZENNAROVis mer

(Dagbladet.no): Puslespillbitene er i ferd med å falle på plass i det som kanskje er sommerens mest komplekse transaksjon på overgangsmarkedet i Europa.

Derfor har nå Zlatan Ibrahimovic tatt farvel med lagkamerater og trenerapparat under Inters treningsleir i Boston og satt seg på et fly tilbake til Europa for å sluttføre forhandlingene med Barcelona, opplyser Inter på hjemmesiden sin i kveld.

Det er nå bekreftet både fra offisielt hold i Inter og Samuel Eto'o sin agent at kameruneren har gått med på betingelsene rundt hans overgang fra Barcelona til Inter.

- Det var en lang forhandling, men den ble hele tiden utført med respekt og det må jeg takke Inter for, sa Eto'o-agent Jose Maria Mesalles.

Barcelona må i tillegg til å gi fra seg kameruneren, også betale 50 millioner euro (445 millioner kroner) til Inter for å få Ibrahimovic og leie ut Alexander Hleb til den italienske klubben i en sesong.

Eto?o skal etter planen reise til Milano mandag eller tirsdag.

(Dagbladet.no/NTB)