IKKE TIL SALGS: Milan ønsker ikke å selge verken Zlatan Ibrahimovic, Robinho eller Pato selv om de henter en ny spiss i januar. Foto:  EPA/CARLO FERRARO
IKKE TIL SALGS: Milan ønsker ikke å selge verken Zlatan Ibrahimovic, Robinho eller Pato selv om de henter en ny spiss i januar. Foto: EPA/CARLO FERRAROVis mer

- Zlatan, Robinho og Pato er ikke til salgs

Milan trenger ikke selge hvis de henter Tevez.

Ingen av Milans spisser vil bli solgt selv om Carlos Tevez skulle slutte seg til klubben.

Det slår Milan-sjef Adriano Galliani fast. Milan har lagt inn tilbud på den kontroversielle argentinske spissen til Manchester City, men budet skal ha blitt avvist av britene.

Galliani sier klubben er innstilt på å være tålmodig i jakten på 27-åringen. Skulle en handel omsider gå i orden, insisterer Galliani på at ingen spillere vil bli byttet ut.

- Om Tevez eller en annen spiss skulle ankomme, er det kun fordi Antonio Cassano er ute av spill. Zlatan Ibrahimovic, Robinho og Pato er ikke til salgs, sier Adriano Galliano.

TIL MILAN?: Manchester Citys Carlos Tevez er linket til Milan. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
TIL MILAN?: Manchester Citys Carlos Tevez er linket til Milan. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Cassano måtte hjerteopereres forrige måned etter at han falt om i forbindelse med en seriekamp. Tevez er ute i kulden i Manchester City etter å ha nektet å gå innpå som innbytter i sesongstarten.

- Om Tevez ikke skulle skrive kontrakt med en annen klubb, vil vi vente til siste time, siste minutt og siste sekund av klokken 19 den 31. januar (når overgangsvinduet stenger), hevder Galliano.

Også den franske storklubben Paris St. Germain skal være interessert i Tevez. Skulle argentineren glippe for Milan, vil italienerne forsøke å hente Maxi Lopez fra Catania.

(NTB)