Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan scoret sitt femte på seks CL-kamper

Kan sende PSG videre.

SCORET IGJEN: Zlatan Ibrahimovic med et akrobatisk skuddforsøk mot Dinamo Zagreb. Det ble ikke scoring, men han noterte seg for et annet mål, og bidro til 2-0-seier på bortebane for PSG. Foto: HRVOJE POLAN / AFP / NTB SCANPIX
SCORET IGJEN: Zlatan Ibrahimovic med et akrobatisk skuddforsøk mot Dinamo Zagreb. Det ble ikke scoring, men han noterte seg for et annet mål, og bidro til 2-0-seier på bortebane for PSG. Foto: HRVOJE POLAN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Zlatan Ibrahimovics målteft er i ferd med å føre Paris-Saint Germain videre i Champions League. I kveld  scoret han på ny da Dinamo Zagreb ble slått 2-0 i Kroatia.

Rett før halvtimen var spilt på Maksimir stadion var svensken frampå med sitt femte mål på seks kamper i mesterligaen. Før det ble pause scoret Jeremy Menez og doblet ledelsen. Dermed befestet PSG sin plass som nummer to i gruppe A. Laget har seks poeng.

Portugisiske Porto vant 3-2 hjemme over Dinamo Kiev og topper gruppen etter tre strake seirer og ni poeng. Dinamo Kiev har én seier og tre poeng, mens Dinamo Zagreb virker et nummer for små med 0-6 i sekken og null poeng etter tre spilte kamper. I alt har klubben nå tapt ni Champions League-kamper på rad.

Jackson Martinez ble kampens mann med to scoringer da Porto vant over sin ukrainske motstander. 3-2-scoringen hans kom 12 minutter før full tid, rett etter at Dinamo Kiev hadde utlignet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media