Zlatan scoret to i Cassano-comeback

Juventus fortsatt i førersetet.

Antonio Cassano er tilbake etter hjerteoperasjon. Søndag scoret han for Milan da Siena ble slått 4-1 borte.

Zlatan Ibrahimovic la pasningen til Cassano. Det var hans første mål siden 15. oktober i fjor.

Ibrahimovic scoret to ganger. Dermed leder han skytterligaen med 26 scoringer på 29 kamper. Han har også sju målgivende pasninger.

Cassano ble operert for en medfødt hjertefeil 14. november. 29-åringen segnet om på hjemtur fra en bortekamp mot Roma i fjor høst. Han er nå høyaktuell for spill i EM. Italia sliter med skader hos andre angripere. Cassano gjorde comeback tidligere denne måneden.

- Jeg er glad på Cassanos vegne. Han har hatt noen vanskelige måneder. Han har vært savnet i likhet med andre spillere, sier Milan-sjef Massimiliano Allegri.

Nærmer seg tittelen Serieleder Juventus vant også sin bortekamp søndag. Det ble 4-0 over Novara. Mirko Vucinic (to), Marco Borriello og Arturo Vidal scoret. Avstanden ned til Milan er fortsatt tre poeng.

- Det var ikke enkelt i dag. Novara slo Lazio for tre dager siden, og de ønsket virkelig at vi skulle snuble. Men vi er i god form, og alle som så kampen, var vitner til et Juventus-lag som spilte med høy intensitet, sier Juve-trener Antonio Conte.

Det gjenstår tre serierunder. «Juve» møter overkommelige Lecce (h), Cagliari (b) og Atalanta (h). Juventus har ikke tapt i serien denne (21 seirer og 14 uavgjort) sesongen.

- Vi kan hoderegning vi også, og vi vet at vi nærmer oss «Scudettoen». Samtidig er Milan en formidabel motstander. Det viktigste er at vi har skjebnen i våre egne hender, sier Conte, ifølge football-italia.net.

Søndag var UEFA-president Michel Platini på tribunen. Han spilte for Juventus i perioden 1982-87, men var invitert av Novara, siden besteforeldrene hans stammer fra området.

- Jeg håper Platini kan komme og se oss spille igjen, sier Conte om det celebre besøket.

(NTB)