Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan sentral da Barcelona vant

Scoret og assisterte.

FIKSET SEIER: Zlatan Ibrahimovic scoret ett og la opp til ett da Getafe ble slått. Her jubler svensken med lagkameratene. Foto: JUAN CARLOS HIDALGO / EPA.
FIKSET SEIER: Zlatan Ibrahimovic scoret ett og la opp til ett da Getafe ble slått. Her jubler svensken med lagkameratene. Foto: JUAN CARLOS HIDALGO / EPA. Vis mer

|||Zlatan Ibrahimovic var svært sentral da Barcelona tok med seg tre poeng hjem fra den spanske hovedstaden lørdag.

Getafe ble slått 2-0 på eget gress etter én scoring og én målgivende (til Lionel Messi) av den dyrekjøpte svenske spissen.

Kontrastene var nok store for Ibrahimovic, som kom rett fra det svenske landslagets elendige forestilling på Malta i midtuka til ny kamp med stjernegalleriet fra Catalonia.

Ibrahimovic misbrukte en kjempemulighet i første omgang, etter at Getafe hadde hatt avslutninger i både tverrligger og stolpe, men svensken gjorde opp for seg etter hvilen da han styrte inn ledermålet midtveis i annen omgang.

Spissen var på alerten på en retur etter at et Barca-skudd traff stolpen, og hadde ingen problemer med å sende mesterlaget i føringen.

Ibrahimovic viste så klasse da han serverte angrepskollega Lionel Messi foran 2-0-scoringen. Etter å ha dempet et oppspill med brystet langt inne på Getafes halvdel, chippet den svenske superstjernen ballen perfekt inn til Messi med neste berøring, og argentineren kunne sette inn et av sine sjeldne scoringer med hodet.

Real Madrid møter Espanyol, mens Sevilla spiller mot Real Zaragoza senere lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling