Zlatan sentral da Barcelona vant

Scoret og assisterte.

FIKSET SEIER: Zlatan Ibrahimovic scoret ett og la opp til ett da Getafe ble slått. Her jubler svensken med lagkameratene. Foto: JUAN CARLOS HIDALGO / EPA.
FIKSET SEIER: Zlatan Ibrahimovic scoret ett og la opp til ett da Getafe ble slått. Her jubler svensken med lagkameratene. Foto: JUAN CARLOS HIDALGO / EPA. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Zlatan Ibrahimovic var svært sentral da Barcelona tok med seg tre poeng hjem fra den spanske hovedstaden lørdag.

Getafe ble slått 2-0 på eget gress etter én scoring og én målgivende (til Lionel Messi) av den dyrekjøpte svenske spissen.

Kontrastene var nok store for Ibrahimovic, som kom rett fra det svenske landslagets elendige forestilling på Malta i midtuka til ny kamp med stjernegalleriet fra Catalonia.

Ibrahimovic misbrukte en kjempemulighet i første omgang, etter at Getafe hadde hatt avslutninger i både tverrligger og stolpe, men svensken gjorde opp for seg etter hvilen da han styrte inn ledermålet midtveis i annen omgang.

Spissen var på alerten på en retur etter at et Barca-skudd traff stolpen, og hadde ingen problemer med å sende mesterlaget i føringen.

Ibrahimovic viste så klasse da han serverte angrepskollega Lionel Messi foran 2-0-scoringen. Etter å ha dempet et oppspill med brystet langt inne på Getafes halvdel, chippet den svenske superstjernen ballen perfekt inn til Messi med neste berøring, og argentineren kunne sette inn et av sine sjeldne scoringer med hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer