<strong> POSITIV - MEN HVOR LENGE?:</strong> Zlatan Ibrahimovic vil være 34 år under EM 2016. Han ga i natt blandede signaler på hvorvidt han vil være med Sverige på ferden dit. Foto: Erik Martensson / NTB Scanpix
POSITIV - MEN HVOR LENGE?: Zlatan Ibrahimovic vil være 34 år under EM 2016. Han ga i natt blandede signaler på hvorvidt han vil være med Sverige på ferden dit. Foto: Erik Martensson / NTB Scanpix Vis mer

Zlatan ser «svært positivt» på egen landslagsframtid

Men lover ingenting etter VM-nedturen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM (Dagbladet): - Selvsagt er vi skuffet, for vi får ikke spille VM. Men det er ikke noe å gjøre med det. Vi gjorde vårt beste, men dessverre møtte vi et bedre lag, sa Zlatan Ibrahimovic da han møtte pressen etter fyrverkeri-tapet for Portugal.

Og om den beste av dem alle - hattrick-kongen Cristiano Ronaldo - sa Zlatan følgende:

- Han er bra på kontringer. Vi gir ham fire av dem, og han scorer tre. Vi hadde kontroll på det der, egentlig, men så ble vi overmodige i jakta på 3-1. Og da ble vi straffet.

Positiv framtid Etter at han først hadde skrevet på appen sin at han ikke ser for seg å være VM-spiller som 36-åring i 2018, fikk han spørsmål om hvordan han ser på sin egen landslagsframtid:

- Positivt. Svært positivt, sa Zlatan da.

Men noen endelig avklaring på om han satser videre, fikk ikke det svenske folk i natt.

- Utrolig viktig - Selvsagt er det utrolig viktig at han fortsetter, sier Mikael Lustig til Dagbladet.

- Zlatan har vært viktig hele kvalifiseringen, og svensk fotball har bruk for ham fortsatt.

- Han gjør alt han kan i dag. Han gjør viktige mål for oss her - problemet var at Cristiano Ronaldo var litt bedre, sier spisskollega Johan Elmander til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Men Zlatan scoret han også. Og han gjør en fantastisk kamp. Han kriger, han kjemper, og han er den som scorer for oss. Men igjen, i dag var det en som var litt bedre.

Ronaldo glad for applaus Cristiano Ronaldo var sistemann inn i intervjusonen. Hans siste ord kom da en svensk journalist ville vite hva han syntes om at Zlatan applauderte hans 2-2-mål i andre omgang:

- Jeg føler meg glad. Han er en fantastisk spiller. Når du får støtte fra kameratene dine, setter du pris på det. Men jeg så det ikke, sier VM-klare Cristiano Ronaldo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer