Zlatan showet og scoret to mål i 3-0-seieren over Benfica

- Jeg synes vi dominerer hele kampen.

• Paris Saint-Germain - Benfica 3-0.

(Dagbladet): Paris Saint-Germain tok i kveld imot Benfica i den andre gruppespillkampen i Champions League, og PSGs superstjerne Zlatan Ibrahimovic trengte bare fem minutter før han satte inn kveldens første mål.

Zlatan med dobbel Matuidi spilte Van der Wiel glimrende gjennom på høyre. Han sendte ballen direkte inn til Ibrahimovic som enkelt satte inn 1-0 på åpent mål.

Etter 25 minutter spill satte Marquinho inn kveldens andre mål for PSG.

 PSG fikk kontroll på ballen etter hjørnesparket. Zlatan hælsparket tilbake til Verratti, som umiddelbart chippet ballen gjennom til Matuidi. Han slo et hardt innlegg inn i midten, som Artur ikke fikk klarert, og Marquinhos satte den i åpent mål.

Fem minutter senere satte Zlatan inn satt andre mål for kampen på en corner.

Thiago Motta slo en fin corner, og Zlatan gikk høyere enn Geitan i duellen, headet ballen sia stopperen og i mål bak en sjanseløs Artur.

Zlatan har scoret hele 33 mål i Champions League, og PSG vant med det kampen 3-0 over Benfica, en kamp de hadde full kontroll på.

- Det er ingen lett match selv om vi vinner tre-null. Jeg synes vi dominerte hele kampen, og det er dette vi jobber for, sa Zlatan til Viasat etter kampen.

- Det bruker å være sånn at tidlig mål åpner opp, og så får vi andre og tredje. Det viktigste er at vi vinner, og når vi vinner er alle glade.

Topper tabellen PSG vant sin første kamp i gruppespillet 4-1 over Olympiakos på bortebane, og topper med det tabellen i gruppe c med full pott på to kamper.

Benfica vant sin første kamp 2-0 over Anderlecht, og ligger på en tredjeplass i gruppen, bak Olympiakos, begge lag med tre poeng.

SUPERSPISS: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic scoret to av målene i 3-0-seieren over Benfica i kveld. Foto: REUTERS/Charles Platiau / NTB Scanpix
SUPERSPISS: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic scoret to av målene i 3-0-seieren over Benfica i kveld. Foto: REUTERS/Charles Platiau / NTB Scanpix Vis mer