Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan sier nei til landslaget

Gidder ikke spiller vennskapskamper.

SPILLER NOK KAMPER: Sveriges Zlatan Ibrahimovic er travelt opptatt på klubblaget Barcelona og stiller ikke på landslaget med det første. Her jubler han sammen med lagkameratene etter å ha scoret mot Deportivo i helga. Foto: Lalo R. Villar/Scanpix/AP
SPILLER NOK KAMPER: Sveriges Zlatan Ibrahimovic er travelt opptatt på klubblaget Barcelona og stiller ikke på landslaget med det første. Her jubler han sammen med lagkameratene etter å ha scoret mot Deportivo i helga. Foto: Lalo R. Villar/Scanpix/AP Vis mer

|||Zlatan Ibrahimovic kommer trolig ikke til å spille på Sveriges landslag før EM-kvalifiseringen tar til 2010.


Barcelona-stjerna fikk spørsmål om landslaget på en pressekonferanse i forkant av Champions League-oppgjøret mellom Barcelona og Dinamo Kiev på onsdag. Etter at han takket nei til å spille mot Italia i november har svensk presse lurt på om Zlatans tid i den svenske trøya er forbi.


Ikke snakket med Hamrén

- Jeg har sagt at jeg ikke er motivert til det så lenge det ikke spilles noen viktige kamper og vi ikke er i VM, sier 28-åringen. 


28-åringen har ikke hatt noen kontakt med landslagstrener Erik Hamrén etter at han meldte avbud sist.

- Nei, vi har ikke hatt det. Visst er det en ære å spille for landslaget, men jeg har nådd et nivå der jeg kjenner at jeg ikke får noe ut av det. Jeg legger energi i noe som ikke gir meg noe tilbake. Det er vanskelig å motivere seg når det ikke er noen viktige kamper å spille, sa Zlatan på pressekonferansen.


Kanskje ja senere
Men det er ikke et endelig nei til landslaget for alltid. Han åpner for å bli med igjen når EM-kvalifiseringen starter til høsten.

- I dag vet jeg ikke hvordan det blir i framtida.

Zlatan fikk også spørsmål om hans påståtte konflikt med Leo Messi, som TV4s Pontus Kåmark snakket om for en uke siden.

- Vi lo mest av det. Noen forsøkte å gjøre noe bra om til noe dårlig, kanskje for å bli kjent. Man blir lett kjent om man nevner mitt navn i Sverige, sa Barcelona-stjerna.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media