Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan signerer ny kontrakt

Vraker Chelsea

(Dagbladet.no): Juventus svensk-bosniske juvel Zlatan Ibrahimovic har i den siste tiden blitt linket til både Chelsea og Real Madrid. Men spissen har nå i stedet valgt å signere ny kontrakt med Juve.

Teknikerens agent, Mino Raiola, har ennå ikke bekreftet dette, men sier heller ikke at han vurderer andre klubber.

- Zlatan er attraktiv for enhver klubb. Bare de aller største har råd til han, men det er ingen enighet mellom han og Chelsea.

Chelseas mektige mann, Roman Abramovich, skal være villig til å gi Zlatan en ukelønn på rundt 900.000 kroner for å lokke han til London. Klubben er på jakt etter en ny spiss om dagen, men har til nå ikke truffet blink. Fra før av har også Milans Andrei Shevchenko takket nei.

LATHANS: Zlatan var lat og virket dritt lei da Juve røyk ut av Champions League. Nå virker det som han blir allikevel. Foto: AP
LATHANS: Zlatan var lat og virket dritt lei da Juve røyk ut av Champions League. Nå virker det som han blir allikevel. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media