Zlatan sigøyner-hetset av Inter-fansen

Hengte opp banner som harselerte med selvbiografien.

(Dagbladet): Milan - Inter 0-1.

En målløs Zlatan Ibrahimovic hadde ingen stor kveld i Derby della Madonnina i går kveld, og måtte se Diego Milito sette inn den eneste scoringen for hans gamle lagkamerater i Inter.

Milan skapte selv veldig lite, og Ibrahimovic markerte seg mest i pausen, da han ifølge Aftonbladet havnet i klinsj med Thiago Motta.

I tillegg måtte han tåle stadig hets av Inter-supporterne gjennom hele kampen, blant annet var det hengt opp et banner der tittelen på svenskens selvbiografi, «Jag är Zlatan Ibrahimovic», var byttet ut med med «Jag är en zigenare» - «Jeg er en sigøyner».

- Nei, det bryr meg ikke. Det er moro for dem i dag, de får tre poeng, vi taper. Sånn er fotballen, sier Ibrahimovic, som tidligere har måttet tåle liknende opphavshets flere steder i Italia.

Skjelte ut motstander
Bråket med Motta sier han lite om, men situasjonen oppsto på vei inn i garderoben etter førsteomgang.

Zlatan virket rasende på den Brasil-fødte italieneren, og skjelte ham ut med fingeren helt opp i ansiktet på rivalen.

Når det gjelder selve spillet, må Ibrahimovic skuffet innse at Milan ikke gjorde nok i går kveld.

- Vi taper, men vi er fortsatt fem poeng foran. Jeg syns det var en dårlig match, det var ikke mange sjanser, og det gjaldt dem også, sier han til Aftonbladet.

Mistet tabelltoppen
- Det virket som de bare forsvarte seg og ventet på at vi skulle angripe og gjøre feil, og slik scoret de også. Jeg fikk ikke like mange baller å jobbe med som vanlig, og ble isolert, mener Ibrahimovic.

Andreplasserte Milan har som svensken sier fem poeng ned til Inter på femteplass, men mistet ligaledelsen til Juventus i går.

Juve har 38 poeng mot Rossoneris 37.

UPOPULÆR: Inter-supporterne har lite til overs for Zlatan Ibrahimovic etter at han valgte Milan i returen til Italia. Det viser de også på smakløse måter.Foto: Stella Pictures
UPOPULÆR: Inter-supporterne har lite til overs for Zlatan Ibrahimovic etter at han valgte Milan i returen til Italia. Det viser de også på smakløse måter.Foto: Stella Pictures Vis mer