Zlatan skadet hånda da han ga Nocerino «high five»

Her blir tommelen offer for scoringsjubelen.

HER VAR HAN GLAD: Zlatan Ibrahimovic var høyt oppe etter å ha spilt fram Antonio Nocerino til 1-1 mot Barcelona, så glad at det gikk utover hånda hans.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGO
HER VAR HAN GLAD: Zlatan Ibrahimovic var høyt oppe etter å ha spilt fram Antonio Nocerino til 1-1 mot Barcelona, så glad at det gikk utover hånda hans.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGOVis mer

Fotballstudio kl. 20.45: Chelsea - Benfica og Real Madrid - APOEL

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic ga dommerne det glatte lag etter at Milan ble slått ut av Barcelona i Champions League i går kveld, men foran journalistene på Camp Nou måtte han også trekke på smilebåndet.

Svensken kom nemlig med bandasjert tommel til mixed zone, og kunne fortelle at han skadet hånda da han feiret Antonio Nocerinos utlikningsmål.

- Jeg «fajvade» (high five) med Nocerino ved målet, og forstuet den litt, sa Zlatan ifølge Expressen.

Milan-stjernen hadde grunn til å være fornøyd på det tidspunktet, ikke minst med den perfekte pasningen han la for å legge Nocerinos vei mot målet åpen.

Det gikk imidlertid dårligere med italienerne etter hvert, og Barcelona vant til slutt fortjent, til tross for Ibrahimovic og Milan-spillernes protester mot det andre straffesparket Leo Messi konverterte i scoring.

Allerede til helga fortsetter den viktige delen av sesongen for den italienske ligalederen, når Fiorentina kommer til San Siro.

- Jeg går videre nå, det er ny match på lørdag. Jeg håper vi tar med oss denne aggressiviteten til neste kamp, og forsøker å vinne den, sier Zlatan Ibrahimovic.

Den skadde tommelen skal ikke være noe problem med tanke på den kampen.