BLIR TRENER: Zlatan Ibrahimovic skal ha et ønske om å bli trener. Martin Ødegaard til venstre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLIR TRENER: Zlatan Ibrahimovic skal ha et ønske om å bli trener. Martin Ødegaard til venstre. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Zlatan skal ha framtidsplanene klare

Starter trolig trenerutdanning neste år.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har opplevd mye i sin fotballkarriere. Da han skrev under en ettårsavtale med Manchester United i sommer, var det trolig for å endelig kunne få engelske trofeer på sin CV.

34-åringen har vært en gigant på banen, og akkurat nå er det lite som tyder på at han noensinne vil forlate fotballverden.

For ifølge engelske The Sun, har Zlatan nå planlagt framtida. Og ikke overraskende vil han fortsette med fotball - som trener.

Ikke ferdig som spiller

En kilde skal ha fortalt den engelske avisa at Zlatan og Mourinho har snakket sammen om Zlatans framtidsplaner.

- José har hatt døra åpen og «Ibra» liker ideen ved å være trener, men ikke nødvendigvis som manager med en gang, skal kilden ha fortalt avisa.

Ibra skal flere ganger ha blitt værende igjen på treningsfeltet Carrington, for å undervise Marcus Rashford, Anthony Martial og Jesse Lingard i skuddteknikk.

Etter jul starter han trolig med trenerutdanninga, men han gir ikke opp spillerkarrieren riktig enda.

- Han har fortalt lagkameratene at han ikke tror han er ferdig som spiller før om to-tre år.

Utrolig karriere

Zlatan har hatt en eventyrlig fotballkarriere, som han startet i Malmö. Deretter gikk han til Ajax i 2001, etterfulgt av Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan og Paris Saint-Germain før Manchester United.

Etter årets EM i Frankrike, bestemte han seg for å avslutte landslagskarrieren sin. Han stoppet på 116 kamper og 62 mål i den gule og blå trøya.

I 2005/2006-sesongen ble Zlatan kåret til nordens beste fotballspiller, blitt tatt ut til «årets lag» av UEFA i 2005.