Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan skal være enig med PSG om ny kontrakt

Stjernespissen får en solid lønnsøkning.

SUPERLØNN: Zlatan Ibrahimovic vil tjene 120 millioner norske kroner i året etter at han ble enig om en ny avtale med PSG. Foto: EPA/ALKIS KONSTANTINIDIS/NTB Scanpix
SUPERLØNN: Zlatan Ibrahimovic vil tjene 120 millioner norske kroner i året etter at han ble enig om en ny avtale med PSG. Foto: EPA/ALKIS KONSTANTINIDIS/NTB Scanpix Vis mer

Ifølge franske L'Equipe vil Zlatan Ibrahimovic forlenge Paris Saint-Germain-kontrakten med ett år til sommeren 2016. Det gir stjernespissen en årslønn på 120 millioner kroner.

Tidligere i sommer har flere aviser skrevet om forhandlingene og svenskens nye lønnskrav. Fra før tjener Zlatan nesten 110 millioner kroner (13,8 millioner euro) i den franske storklubben.

Aftonbladet skriver at Zlatan-agent Mino Raiola var på plass i Pireus i forbindelse med PSGs mesterligakamp mot Olympiakos tirsdag. Han ble sett sammen klubbdirektør Jean-Claude Blanc, og det er liten tvil om at kontraktsforhandlinger sto på agendaen.

Ifølge L'Equipe har partene nå diskutert ferdig. Zlatans lønn økes med 10 millioner kroner i året, og spissen blir i PSG ytterligere én sesong, hevder avisen.

Med 15 millioner euro i årslønn vil svensken tjene bare to millioner euro mindre enn Cristiano Ronaldo gjør i Real Madrid.

Tidligere i år har Thiago Silva og Marco Verratti undertegnet kontraktsforlengelser med Ligue 1-klubben. Det ventes at også Blaise Matuidi skal gjøre det samme.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media