Zlatan skjelte ut dommer etter bisarr hendelse

Zlatan Ibrahimovic avsluttet en innholdsrik uke med å rase mot dommeren i LA Galaxys stortap mot Portland Timbers.

MISFORNØYD: Zlatan var alt annet enn fornøyd med dommeren i kampen mellom LA Galaxy og Portland Timbers. Foto: Troy Wayrynen-USA TODAY Sports
MISFORNØYD: Zlatan var alt annet enn fornøyd med dommeren i kampen mellom LA Galaxy og Portland Timbers. Foto: Troy Wayrynen-USA TODAY SportsVis mer

Portland Timbers ledet allerede med tre mål da Galaxys 17 år gamle stortalent Efrain Alvarez banket ballen i hodet på en motspiller rett etter at dommeren hadde gitt et frispark til Timbers.

Det mente dommeren var bevisst, i stedet for et forsøk på å klarere ballen og han viste Alvarez det røde kortet. Da tente Galaxy-spillerne, med Zlatan i spissen til, og de omringet dommeren og skjelte ham ut i flere minutter, melder Expressen.

Zlatan fikk i tillegg gult kort mot slutten av et oppgjør Galaxy-fansen raskt ønsker å glemme. Timbers vant tilslutt 4-0.

Travel uke

Dermed ble det en forglemmelig slutt på det som har vært en meget hektisk uke for Zlatan Ibrahimovic.

Forrige helg scoret han hat-trick mot byrival LAFC, etter at han på forhånd hadde laget overskrifter med å kalle seg ligaens beste spiller og langet ut mot rivalens store stjerne og ligaens toppscorer Carlos Vela.

- Jeg har stor respekt for Vela. Han er en god spiller, men dere gjorde en feil, dere sammenlignet ham med meg. Det var deres største tabbe, sa den 38 år gamle svensken.

Etter kampen kom han med følgende melding:

- Jeg er LA.

Fikk bot

I etterkant av storkampen, som Galaxy vant 3-2 var Zlatan under etterforskning fra MLS disiplinærkomité for en albue i ansiktet til Mohamed El-Munir. Den ble han frikjent for, men en filming i samme kamp gjorde at Zlatan ble bøtelagt.

Svensken angrep da ligaen.

- Jeg føler at jeg blir gransket hver kamp. Jeg føler meg jaktet og det er ikke greit, for jeg spiller min type fotball og jeg må føle meg fri i den, sier Zlatan ifølge LASports Access.