Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan skuffer svenskene før viktig VM-kvalik mot Portugal: - PSG er viktigst

Kommer ikke til å hvile før de avgjørende kampene.

TRØBBEL MED KNEET: Zlatan Ibrahimovic scoret fire mål mot Anderlecht forrige uke, nå kan han miste returoppgjøret på grunn av en kneskade. Foto: AFP PHOTO/JOHN THYS/NTB Scanpix
TRØBBEL MED KNEET: Zlatan Ibrahimovic scoret fire mål mot Anderlecht forrige uke, nå kan han miste returoppgjøret på grunn av en kneskade. Foto: AFP PHOTO/JOHN THYS/NTB Scanpix Vis mer

For to uker siden dunket Zlatan Ibrahimovic inn fire mål da Paris Saint-Germain knuste Anderlecht i mesterligaen. I det motsatte møtet må svensken trolig hviles.

Likevel sier Zlatan selv i sin app «Zlatan Unplugged» at han kommer til å prioritere PSG foran de viktige VM-kvalifiseringskampene til Sverige mot Portugal den 15. og 18. november.

- Akkurat nå er det PSG som er viktigst i og med at jeg er her, og har kamper å spille før landslagssamlingen.

Han sier samtidig at han regner med å kunne spille for både klubb- og landslag.

- Balanseres det bra, så er jeg 100 prosent både for PSG og for landslaget, sier Zlatan.

Usikker Stor kampbelastning har gitt Zlatan et ømt venstrekne. En mindre operasjon gjorde at han ikke var med da den franske hovedstadsklubben slo Lorient 4-0 sist fredag skriver NTB.

Tirsdag venter Anderlecht på hjemmegress.

- Akkurat nå vet jeg ikke om han kan spille. Det er ikke alvorlig, men det kan det bli, sa PSG-trener Laurent Blanc mandag.

Zlatan er ikke hans eneste bekymring før de kommende kampene. Svenskens spisskamerat Edinson Cavani står trolig over mot Anderlecht.

- Ja, det er to spørsmålstegn før kampen; Ibrahimovic og Cavani. Han (Cavani) har vondt i låret, og der tar vi ingen risiko, sa Blanc.

Målfarlige Cavani har scoret ni mål på 12 kamper siden storovergangen fra Napoli til PSG. Zlatan har ni fulltreffere bare på de siste fem kampene.

Sistnevnte ble med 47,5 prosent av fansens stemmer kåret til månedens spiller i klubben.

En god nyhet for PSG er det for øvrig at midtstopper Thiago Silva er på vei tilbake. Kapteinen ble skadd i slutten av september, men er trolig med i troppen til tirsdagens mesterligakamp.

PSG topper mesterligaens gruppe C suverent etter tre strake seirer. Anderlecht er sist med null poeng, mens Benfica og Olympiakos har fire hver.

(NTB)