Zlatan Ibrahimovic slet med å motivere seg i Frankrike. – Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere hadde spilt for, sier han nå. Foto: Christian Liewig / ABACAPRESS.COM / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic slet med å motivere seg i Frankrike. – Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere hadde spilt for, sier han nå. Foto: Christian Liewig / ABACAPRESS.COM / NTB scanpixVis mer

Zlatan slakter nivået i Frankrike: - Det er sannheten

Zlatan Ibrahimovic er alt annet enn imponert.   

(Dagbladet): Etter flere uker med spekulasjoner avslørte Zlatan Ibrahimovic torsdag at Manchester United blir hans neste arbeidsgiver.

- Jeg er helt henrykt over å ha skrevet under for Manchester United, og jeg ser virkelig frem til å spille i Premier League, sa den svenske superstjernen til Uniteds hjemmeside.

Samtidig som Zlatan gjør seg klar for et eventyr i Premier Legue, tok han seg også en prat med den franske avisen L'Équipe der han snakker ut om tiden i Frankrike.

- Ikke på nivå med mitt talent

Den frittalende fotballspilleren sparer ikke på kruttet, og slakter regelrett den franske ligaen. Intervjuet blir ifølge svenske Aftonbladet trykket i lørdagens utgave av L'Équipe.

– Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere har spilt for. Det er sannheten. Derfor var det helt klart en risiko for meg, mine verdier og mitt image som fotballspiller, sier han, ifølge Aftonbladet.

Slet med motivasjonen

Zlatan vant fire ligagull med PSG og scoret utrolige 156 ganger for den franske storklubben. Til tross for en enorm suksess kan det virke som om angriperen likevel slet med motivasjonen.

- Jeg kom fra AC Milan, som i mine øyne er en av verdens største klubber. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Hvordan skulle jeg motivere meg selv på arenaer med 2000 tilskuere når jeg er vant til å spille foran 80.000 på San Siro?

Heldigvis for Zlatan blir trolig ikke motivasjonen noe problem i United. Der skal han - sammen med manager José Mourinho - prøve å skyte de rødkledde til topps igjen.

- Jeg kan ikke vente med å jobbe under José Mourinho igjen. Han er en fantastisk manager og jeg er klar for denne nye og spennende utfordringen. Jeg har virkelig nytt min karriere så langt og ser fram til å skape nye minner. Jeg er nå klar til å skape spesielle øyeblikk i England, sa han til Uniteds nettside da overgangen ble bekreftet.