Zlatan slakter nivået i Frankrike: - Det er sannheten

Zlatan Ibrahimovic er alt annet enn imponert.   

Zlatan Ibrahimovic slet med å motivere seg i Frankrike. – Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere hadde spilt for, sier han nå. Foto: Christian Liewig / ABACAPRESS.COM / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic slet med å motivere seg i Frankrike. – Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere hadde spilt for, sier han nå. Foto: Christian Liewig / ABACAPRESS.COM / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter flere uker med spekulasjoner avslørte Zlatan Ibrahimovic torsdag at Manchester United blir hans neste arbeidsgiver.

- Jeg er helt henrykt over å ha skrevet under for Manchester United, og jeg ser virkelig frem til å spille i Premier League, sa den svenske superstjernen til Uniteds hjemmeside.

Samtidig som Zlatan gjør seg klar for et eventyr i Premier Legue, tok han seg også en prat med den franske avisen L'Équipe der han snakker ut om tiden i Frankrike.

- Ikke på nivå med mitt talent

Den frittalende fotballspilleren sparer ikke på kruttet, og slakter regelrett den franske ligaen. Intervjuet blir ifølge svenske Aftonbladet trykket i lørdagens utgave av L'Équipe.

– Ligue 1 var ikke på nivå med mitt talent eller klubbene jeg tidligere har spilt for. Det er sannheten. Derfor var det helt klart en risiko for meg, mine verdier og mitt image som fotballspiller, sier han, ifølge Aftonbladet.

Slet med motivasjonen

Zlatan vant fire ligagull med PSG og scoret utrolige 156 ganger for den franske storklubben. Til tross for en enorm suksess kan det virke som om angriperen likevel slet med motivasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer