Zlatan slaktes etter pressekonferanse

Fikk spørsmål om han er aktuell for Sverige i sommerens VM-sluttspill. Eksperter mener svaret var «idiotisk» og «barnslig».

SELVTILLIT: Zlatan Ibrahimovic presenterte seg på velkjent vis under den første pressekonferansen for Los Angeles Galaxy. Foto: NTB scanpix
SELVTILLIT: Zlatan Ibrahimovic presenterte seg på velkjent vis under den første pressekonferansen for Los Angeles Galaxy. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (36) ble i går presentert som ny spiller i Los Angeles Galaxy. Svensken framsto svært offensiv og budskapet var: «Jeg har fortsatt mye å gi som fotballspiller. Og alder er bare et tall.»

På pressekonferansen i solfylte Los Angeles kom spørsmålet som naturligvis måtte komme: Ser han på seg selv som en kandidat til å spille sommerens VM-sluttspill for Sverige?

Zlatan har tidligere takket av på landslaget og var ikke med i VM-kvalifiseringen. Men to tap i privatlandskamper for Chile og Romania har igjen satt fart på spekulasjonene.

På pressekonferansen i går benyttet Zlatan anledningen til å komme med et utbrudd mot landslagstrener Janne Andersson. Dette slaktes han for nå.

Ingen bragd

På pressekonferansen sa Zlatan:

- Han (Andersson) burde fokusere på laget og ikke meg. Det er hva han burde gjøre. Når du taper to kamper, skal du ikke fokusere på meg - selv om du får spørsmål om meg.

Zlatan dundret løs videre:

- Han (Andersson) har lyktes med å ta laget til VM og de sier at det er en bragd. For meg er det en bragd om du vinner VM. Det er nå presset begynner, det er nå det morsomme starter - og det er nå den store scenen kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer