Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan klapset motstanderen i fjeset

Zlatan slapp unna med én kamp for ørefik

Zlatan Ibrahimovic er tilbake i LA Galaxy-elleveren mot Dallas FC. Svensken slipper dermed lengre straff for sin omdiskuterte utvisning mot Montreal Impact.

SLAPP UNNA MED EN KAMP: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports
SLAPP UNNA MED EN KAMP: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports Vis mer

Bildene av en frustrert Zlatan gikk verden over etter at han fiket til Impacts Michael Petrasso i bakhodet i en kamp 21. mai. Den canadiske høyrebacken hadde – tilsynelatende uten overlegg – tråkket Galaxys stjernespiss på foten, og Zlatan svarte med en real smekk.

Svensken ble utvist etter at dommeren hadde kikket på videobildene og hinket av banen med smerter i foten. Mange hadde ventet en lang straff for spissen etter den ufine episoden, men Los Angeles Galaxy opplyser på sitt nettsted at han er spilleklar igjen etter én kamps karantene.

Dermed har disiplinærnemnda i MLS ikke valgt å gå videre med saken.

Galaxy skriver at Zlatan spiller spiss mot Dallas FC natt til torsdag norsk tid. Norske Ola Kamara får trolig en plass på høyrekanten.

Kamara ble for øvrig matchvinner med den eneste scoringen i den nevnte kampen mot Impact. Etter kampen mot Dallas slutter han seg til den norske landslagstroppen, som møter Island lørdag og Panama neste onsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media