Zlatan sliter fortsatt med hælen

- Spiller gjerne, men ikke med bedøvelse.

STOLT LANDSLAGSSPILLER. Zlatan Ibrahimovic mener det stadig blir viktigere å spille på landslaget. Men det er usikkert om han rekker Russland-kampen torsdag. Foto: ARNT E. FOLVIK
STOLT LANDSLAGSSPILLER. Zlatan Ibrahimovic mener det stadig blir viktigere å spille på landslaget. Men det er usikkert om han rekker Russland-kampen torsdag. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

Det er fortsatt usikkert om Zlatan Ibrahimovic blir klar til EM-kvalikkampen mot Russland torsdag.

- Jeg spiller, om skaden ikke gir mer smerte enn den gjør nå.

Men jeg spiller ikke med bedøvelse. Det er helt klart, sa Zlatain Ibrahimovic på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

- Hadde det vært en VM-finale, ville det stilt seg annerledes. Men ikke nå, sa Sveriges desidert viktigste spiller på en pressekonferanse i ettermiddag.

- Jeg er den typen som gir 100 prosent når jeg er på banen. Uansett smerte eller ikke.
Jeg følte meg litt som en zombie, da jeg forsøkte å spille med skaden nylig. Og slik skal det selvfølgelig ikke være, sa Ibrahimovic.

Irritert sene Svensken fortalte på pressekonferansen at området rundt hælsenen er betent etter å ha blitt belastet for hardt.
- Det er en dialog mellom Erik (Hamren), legen og meg. Avgjørelsen tas neppe før på kampdagen, om jeg skal spille eller ikke, sa Ibrahimovic.

Pris Før pressekonferansen mottok Zlatain Ibrahimovic prisen som beste svenske idrettutøver, kåret av svenske sportsjournalister.

Viktig med landslaget - Landslaget er fortstatt meget viktig for meg. Jeg er stolt hver gang jeg tar på meg landslagstrøya. Jo nærmere jeg kommer slutten på karrieren, desto mer vil jeg gi for landslaget. Jeg ønsker at folk skal huske meg for det jeg har gjort på fotballbanen, sa Ibrahimovic.