Zlatan sliter med samme skade som Kjelling

Kan slite med den resten av livet.

(Dagbladet.no) Zlatan Ibrahimovic er på vei tilbake fra kneskaden som har satt ham ut av spill. Dermed kan svenske fotballelskere som fryktet at EM gikk i vasken for Inter-spissen trolig puste lettet ut.

Men for Zlatan selv er ikke smertene over. Han har fortsatt litt vondt i kneet - og ifølge legen kan han bli nødt til å finne seg i å slite med skaden resten av livet.

- Dette er en sånn skade som kan plage ham livet ut. Halvparten av verdenseliten i volleyball har det samme problemet hele karrieren, sier Zlatans lege, Håkan Alfredsson, til Västerbottens-Kuriren.

Kan spille neste helg

Superspissen har vært gjennom ei ukes rehabilitering i Sverige, og han reiser trolig tilbake til Milano over helga.

Professor Alfredsson forteller at Ibrahimovic lider av jumpers knee i det venstre kneet. Det er det samme skaden som håndballspiller Kristian Kjelling har slitt med i lang tid, og som gjør at han nå må opereres.

De fleste som har jumpers knee kan trene bort problemet og er slik spesialtrening som har reddet Zlatan.

- Enn så lenge ser det ut til at rehabiliteringen går bra. Slik jeg har forstått Inters lege er det nå snakk om comeback først neste helg, sier Alfredsson til Aftonbladet.

SNART I SKUDDET IGJEN: Zlatan Ibrahimovic kan gjøre comeback igjen neste helg. Dermed rekker han også hele EM-oppkjøringen til Sverige. Foto: AP
SNART I SKUDDET IGJEN: Zlatan Ibrahimovic kan gjøre comeback igjen neste helg. Dermed rekker han også hele EM-oppkjøringen til Sverige. Foto: AP Vis mer
Zlatan sliter med samme skade som Kjelling
FORTSATT SMERTER: Inter-spissen har fortsatt vondt i venstrekneet - og han kan komme til å slite med smerter resten av livet.
VONDT KNE: Kristian Kjellin skal opereres så fort den spanske serien er over. Dermed går han glipp av både VM- og OL-kvaliken til Norge.