HELT: Zlatan Ibrahimovic slo tilbake mot kritikerne med to mål i den franske ligacupfinalen. REUTERS/Charles Platiau
HELT: Zlatan Ibrahimovic slo tilbake mot kritikerne med to mål i den franske ligacupfinalen. REUTERS/Charles PlatiauVis mer

Zlatan slo tilbake og sikret PSG pokal

Zlatan og Cavani scoret to mål hver.

Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani scoret to mål hver da PSG slo Bastia med hele 4-0 i den franske ligacupfinalen lørdag.

Svenske Ibrahimovic har vært i hardt vær den siste tiden, og fikk torsdag fire kampers karantene for å grov språkbruk etter en kamp. Lørdag var det igjen det sportslige det handlet om for angriperen.

Etter 20 minutter omsatte Ibrahimovic et straffespark i mål. Samtidig ble oppgaven ekstra tøff for Bastia ettersom midtstopper Sebiastien Squillaci fikk rødt kort da han felte Ezequiel Lavezzi i situasjonen som ga straffe.

Fire minutter før pause scoret Ibrahimovic igjen, og med 2-0-ledelse hadde PSG en enkel jobb med å kontrollere inn til seier.

På slutten av kampen sørget Cavani for at det endte i utklassingssifre. Først scoret han etter 80 minutter, før han fastsatte sluttresultatet til 4-0 på overtid.

- Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss tittelen. I tillegg unngikk vi skader. Nå er vi klare for Barcelona, sa klubbpresident Nasser Al-Lhelaifi.

PSGs første trofé for sesongen er ennå i boks. Laget topper tabellen i serien, og er i tillegg med i både ordinær cup og mesterliga. I sistnevnte turnering venter kvartfinale mot Barcelona kommende uke.

For Bastia var Brandao tilbake på banen som innbytter. Den brasilianske spissen spilte sin første kamp siden han skallet ned PSGs Thiago Motta i lagenes møte i august. Han fikk seks måneders karantene for episoden, og har i tillegg vært ute med skade.

(NTB)