Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan sover med balltre under senga

Innrømmer i TV-intervju.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic snakker sjeldent eller aldri om privatlivet sitt i media. Overfor Inters egen TV-kanal - Inter Channel - gjør han imidlertid et unntak.

Og avslører blant annet at han har mer enn hybelkaniner under senga.

Med bakgrunn i sin forkjærlighet for mafiafilmer, fikk Zlatan spørsmål om han sover med automatvåpen under senga. Ifølge Expressen parerte Inter-spissen slik:

- Det stemmer ikke, men jeg sover derimot alltid med et balltre under senga. Hittil har jeg ikke trengt å bruke det, og sånn håper jeg det blir i fortsettelsen også, sier Zlatan.

Harmonisk

For noen uker siden ble Zlatan pappa til Maximilian. I tidligere intervjuer har Zlatan gått i sinne om noen har stilt spørsmål rundt den nye livssituasjonen.

Denne gangen bare lo og smilte han på spørsmål av privat karakter. Og hevder å ha det bedre enn på lenge, til tross for all turbulensen rundt Lars Lagerbäck og boikotten av landslaget.

- Jeg har det bra. Det er viktig å ha det moro både på og utenfor banen. Har man det ikke bra privat, presterer man heller ikke like bra på banen, sier Zlatan.

TAR INGEN SJANSER: Romas Daniele De Rossi bør kanskje være litt mer forsiktig med å hisse på seg en mann som sover med balltre under senga. Her fra en kamp i høst, etter at Zlatan har misset fra straffemerket. Foto: REUTERS
TAR INGEN SJANSER: Romas Daniele De Rossi bør kanskje være litt mer forsiktig med å hisse på seg en mann som sover med balltre under senga. Her fra en kamp i høst, etter at Zlatan har misset fra straffemerket. Foto: REUTERS Vis mer