Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan sparket Cassano i hodet under intervju

Slo til igjen under Milans gullfeiring.

GOD STEMNING IGJEN: Dette er to eksentriske menn. Zlatan Ibrahimovic og Antonio Cassano feiret ligagullet på sin særegne måte lørdag kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi
GOD STEMNING IGJEN: Dette er to eksentriske menn. Zlatan Ibrahimovic og Antonio Cassano feiret ligagullet på sin særegne måte lørdag kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi Vis mer

(Dagbladet): Man skal tydeligvis ikke snu ryggen til om man er lagkamerat med Milans svenske spisstjerne Zlatan Ibrahimovic.

I høst sparket «Ibra» til unggutten Rodney Strasser på trening, og noen måneder senere var det Christian «Chippen» Wilhelmsson som fikk smake svenskens gladvold.

I helga slo Zlatan til igjen.

Sparket Cassano i hodet
Sammen med Milan denne gangen kunne han lørdag kveld feire sitt åttende ligagull på rad, etter at de rødsvarte tok det ene poenget de trengte mot Roma for å sikre tittelen.

Etter kampen ble Antonio Cassano intervjuet av Rai Sport, da det plutselig kom en støvel bakfra og rammet ham i bakhodet.

Ifølge svenske Expressen ble Cassano satt ut da han skjønte at det var et spark fra Zlatan Ibrahimovic han hadde fått merke, men tok det etter hvert med et smil.

- Han er et monster, både på og utenfor banen, sa spissen da han fikk samlet seg litt i intervjuet igjen.

- Så lenge han hjelper oss å vinne kamper og titler, kan han komme unna med å sparke i stykker hodet mitt, sa Cassano.

Stor feiring
Milan ble i går ligamestre for første gang siden 2004, og ble naturlig nok gratulert av klubbeier og statsminister Silvio Berlusconi, som også lover å hente inn nye spillere i løpet av sommeren.

- Tittelen er endelig tilbake på den røde og svarte siden av San Siro. Om jeg har noen flere gaver til supporterne? Forhåpentligvis kan vi forsterke troppen i sommer, sier Berlusconi.

For Zlatan Ibrahimovic var det altså den åttende gullfeiringen på rad, en oppsiktsvekkende statistikk. Svensken har vunnet ligagull med fem klubber: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og Milan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media