- Zlatan spiller ikke

Juventus får det som de vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fotball-Sveriges mest omtalte kne denne uka har naturligvis sittet på de lange beina til Zlatan Ibrahimovic. Juventus-spissen ble skadd etter en stygg takling fra Inters Marco Materazzi sist søndag.

Juventus har uttrykt et klart ønske om at det svenske landslaget skal spare Zlatan, mens spissen har insistert på at det er opp til ham selv om han skulle spille eller ei.

I dag refererer både Aftonbladet og Expressen til kilder som sier at Zlatan ikke er i lagoppstillingen mot Kroatia i kveld. Avgjørelsen skal være tatt av Zlatan og lagledelsen i fellesskap.

Avisene skriver at han trolig ikke engang er på benken i Zagreb i kveld. Mattias Jonson er tippet å bli Henke Larssons spissmakker i Zlatans fravær.

Sverige sikrer seier i gruppa og direkte VM-kvalifisering om de slår Kroatia. Kampen starter samtidig med Norges kamp klokka 20.15 i kveld.

• Her kan du følge stillingen i samtlige VM-kvalkamper.

BLE SKADD: Her blir Zlatan Ibrahimovic brutalt stoppet av Marco Materazzi sist søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer