Zlatan spydde etter drømmemålet

Drakk for mye før dopingtest.

(Dagbladet.no): Sverige hadde stanget i den greske forsvarsmuren i 67 minutter før Zlatan atter en gang tok fram tryllestaven og sendte «Blågult» til himmels med å banke ballen opp i krysset.


Fire minutter seinere satt superspissen på benken og kastet opp.

Det skriver svenske Aftonbladet, som viser bilder av en sliten Zlatan som brekker seg på benken.

Skulle på dopingtest

- Han var helt ferdig. Zlatan visste han var tatt ut til dopingtest og at vi måtte dra raskt etter kampen for å rekke flyet vårt fra Salzburg samme kveld, sier den svenske landslagslegen Anders Valentin.

Inter-stjerna hadde løpt knappe sju kilometer de 70 minuttene han var på banen og bøttet ned vann etter at han ble plukket av banen. Zlatan har ikke spilt en full kamp siden 22. mars på grunn av en kneskade.

- Magen er ikke klar for så mye vann når alt blodet er ute i musklene. Da kan det bli trøbbel om man drikker for mye for raskt, sier Valentin om Zlatans oppkast på benken.

- Kneet er bedre enn hva jeg trodde

SENKET HELLAS OG SPYDDE: Zlatan har lenge slitt med en kneskade og ble byttet ut minutter etter scoringen mot Hellas. Noen liter vann seinere spydde den svenske superstjernen. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
SENKET HELLAS OG SPYDDE: Zlatan har lenge slitt med en kneskade og ble byttet ut minutter etter scoringen mot Hellas. Noen liter vann seinere spydde den svenske superstjernen. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Lørdag møter Sverige et spansk lag som imponerte med å utklasse Guus Hiddinks Russland i sin første kamp. Et vondt kne vil neppe stoppe Sveriges største fotballstjerne fra å spille storkampen.

- Kneet er hovent, men det gjør ikke vondt. Det er bedre enn hva jeg trodde det skulle være, sa Zlatan da han møtte pressen i går.

Puyol, Marchena og Casillas; dere er herved advart.

Zlatan spydde etter drømmemålet
<B>BYTTES UT:</B> Minutter seinere satt Zlatan og spydde på den svenske benken.