- Zlatan spyttet ikke på motspiller

Granskes likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic (25) er omstridt, men mye tyder på at han får feilaktige anklager mot seg etter Inters møte med Catania i går.

Flere italienske aviser skriver i dag at den svenske spissen risikerer karantene og granskning av forbundet, etter at TV-bildene fanget opp en spyttklyse fra svensken.

Det er ingen tvil om at han spyttet, men traff han? Expressen skriver i dag at Zlatan frikjennes av TV-bildene, spyttingen var ikke mot Catanias Andrea Sottil.

- Vi som har spilt fotball mye ser at han absolutt ikke spytter på ham, sier Italia-legenden Fulvio Collovati ifølge avisa.

Også SVT fastslår i dag at Zlatan står ved siden av Sottil - og spytter rett fram.

Så spørs det om italienske fotballmyndigheter er enige. Mye tyder på at Sottil - som skal ha vist fingeren til svensken - gjerne ser ham straffet med et par kampers suspensjon.

- Han er ikke hyggelig, jeg liker han ikke, sier Sottil som sammenlikner den svære spissen med et barn.

- Han ler av oss og oppfører seg dårlig. Det var sånn man ble vant til da man var barn. Nå spiller vi i Serie A.

KJEKLING: Andrea Sottil (t.v) har ikke mye godt å si om Zlatan, som også ble beskyldt for spytting etter kampen i går. Foto: Scanpix/Epa
KJEKLING: Andrea Sottil (t.v) har ikke mye godt å si om Zlatan, som også ble beskyldt for spytting etter kampen i går. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Inter vant kampen i går 2-1, etter to scoringer av Stankovic.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer