Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan-straffe sikret PSG-seier

Årets sjette mål for svensken.

 MATCHVINNER:  Zlatan Ibrahimovic avgjorde for PSG. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB Scanpix.
MATCHVINNER: Zlatan Ibrahimovic avgjorde for PSG. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB Scanpix. Vis mer

Zlatan Ibrahimovic ble matchvinner da hovedstadslaget Paris Saint-Germain vant 1-0 mot Nice lørdag.

Scoringen var svenskens sjette i den franske toppdivisjonen denne sesongen. I alle turneringer er det blitt totalt ni scoringer. Etter en lengre periode med skade har han vært involvert i lagets fire siste kamper.

Med 2-0-seieren over Nantes fredag, hadde Marseille fire poengs forsprang på PSG foran lørdagens kamp.

Et knapt kvarter ut i kampen ble en lang ball spilt inn i Nices 16-meter. Edinson Cavani fikk noen få hårstrå på ballen før uruguayaneren ble feid over ende og dommeren pekte på straffemerket.

Med Zlatan på laget er det liten tvil om hvem som er «fus i alt», og fra elleve meter var svensken iskald og sendte vertene i ledelsen.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed krøp PSG igjen opp i ryggen på Marseille. Etter 15 serierunder skiller det kun ett poeng mellom de to lagene.

- Jeg ønsker at vi spiller bedre enn dette, men vi jobber med det, og vi har ikke sett det beste av dette laget enda, sa PSG-trener Laurent Blanc etter kampen.

Rennes slo Monaco Anders Konradsen spilte tolv minutter for Rennes hjemme mot Monaco. Klubben hans vant 2-0 og tok sin tredje strake seier. Den ligger nå på fjerdeplass og har ikke tapt på sju kamper.

Mot Monaco sikret et selvmål av Aymen Abdennour og scoring av Ola Toivonen ledelsen før det var gått 20 minutter. Den holdt vertene kampen ut.

Montpellier burde ha seier borte mot bunnlaget Caen for å holde følge i kampen om europacupplassene. Det startet bra da Hilton sendte bortelaget i føringen etter 17 minutter, men Mathieu Duhamel utlignet fem minutter for halvtid og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Lens klatret over nedrykksstreken Lens scoret to mål i annen omgang da de spilte hjemme mot Metz. Målene av Alharbi El Jadeyaoui og Benjamin Bourigeaud sikret tre viktig poeng. Seieren førte klubben opp fra sisteplass til foreløpig sikker plass.

Også Lorient tok en viktig seier. De slo Toulouse 3-2 på bortebane og klatret opp på trygg grunn.

Noe av grunnen til det, var at Reims slo nedrykkstruede Bastia 2-1. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling