Zlatan svarte på serbisk hån ved å bli matchvinner

Sverige vant i EM-generalprøven.

LO SIST: Zlatan Ibrahimovic ble pepret med tilrop fra serbiske fans, men svarte på hånet ved å score på det avgjørende straffesparket foran borteseksjonen på Råsunda. Dermed vant svenskene generalprøven før EM Foto: AP Photo/Anders Wiklund/NTB scanpix
LO SIST: Zlatan Ibrahimovic ble pepret med tilrop fra serbiske fans, men svarte på hånet ved å score på det avgjørende straffesparket foran borteseksjonen på Råsunda. Dermed vant svenskene generalprøven før EM Foto: AP Photo/Anders Wiklund/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sverige - Serbia 2-1.

Zlatan Ibrahimovic er svenskenes største fotballhelt, men opplevde noe så sjelden som å bli utsatt for tribunehets på Råsunda da Erik Hamréns utvalgte gjennomførte siste EM-test mot Serbia før åpningskampen mot vertsnasjonen Ukraina 11. juni.

Med far fra Bosnia og mor fra Kroatia, var Ibrahimovic et yndet verbalt mål for tilreisende serbere på nasjonalarenaen i Solna, som brukte store deler av kampen på å rope og synge ut nedsettende karakteristikker om Milan-spissen.

Men 30-åringen fikk siste ord da han foran borteseksjonen scoret sikkert på straffesparket som sørget for svensk 2-1 seier i generalprøven.

- Brennsikkert og uttagbart for målvakten, sa TV4s ekspertkommentator Anders Andersson om forsøket som kontrollert ble trillet i mål nede til venstre, mens keeperinnbytter Damir Kahriman gikk mot høyre.

- Nå alvoret starter Matchvinnerscoringen - Zlatans 31. landslagsmål - kom i det 52. minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer