- Zlatan synes kanskje ikke det er like morsomt

Rafael Van der Vaart brukte svenskens fjes som blink i tv-program.

FULLTREFF: Rafael van der Vaart dundrer golfballen i «hodet» på Zlatan Ibrahimovic i et nederlandsk tv-program denne uka. Klippet får oppmerksomhet i Sverige, der det dårlige forholdet mellom Ibra og van der Vaart er mye omskrevet. Skjermdump: SBS 6.
FULLTREFF: Rafael van der Vaart dundrer golfballen i «hodet» på Zlatan Ibrahimovic i et nederlandsk tv-program denne uka. Klippet får oppmerksomhet i Sverige, der det dårlige forholdet mellom Ibra og van der Vaart er mye omskrevet. Skjermdump: SBS 6.Vis mer

(Dagbladet): Forholdet mellom Zlatan Ibrahimovic og Rafael van der Vaart har ikke akkurat vært blant fotballverdenens mest hjertelige de siste ti årene.

Da svensken kom Ajax nølte han ikke med å kreve den plassen unge van der Vaart hadde sett seg ut som en av Ajax største stjerner, og de to sterke personlighetene kom dårlig overens.

I biografien sin fra i fjor skriver Zlatan blant annet om at han en gang truet nederlenderen med å brekke beina hans, og beskriver også hvordan Ajax-kollegaen satt uttrykksløs på tribunen da alle andre jublet for det nå legendariske Zlatan-driblemålet mot NAC Breda i 2004.

I et nylig sendt program på den nederlandske tv-kanalen SBS 6 fleiper Rafael van der Vaart med sin gamle rival. På golftur med programlederen bruker de to et bilde Zlatan Ibrahimovic sitt ansikt som blink - og van der Vaart treffer «hole in one», så og si.

Se klippet etter rundt 20 minutter her.

Chippen flirer
Klippet har fått stor oppmerksomhet i svenske medier, som har skrevet mye om feiden mellom Ibrahimovic og van der Vaart.

- Han treffer også, ja. Det er komedie dette, han fikk jo bra treff, sier landslagskollega Christian Wilhelmsson da Aftonbladet viser ham videoen på svenskenes EM-leir i dag.

- De syntes det var dritmorsomt - Zlatan synes kanskje ikke det er like morsomt, flirer Chippen.

Bedre forhold
Forholdet mellom Rafael van der Vaart og Zlatan Ibrahimovic nådde et bunnivå etter en landskamp på Råsunda i 2004, da nederlenderen tolket en Zlatan-nedsparking som et bevisst forsøk på å skade ham.

Senere har imidlertid Tottenham-spilleren sagt at forholdet de to mellom har vært godt de siste årene.

- Når jeg treffer ham i dag har jeg ingen problemer med ham. Han er en av verdens beste angripere, og jeg ønsker ham alt vel, har van der Vaart sagt til Aftonbladet.