Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan syntes det ble vrient mot Hareides fem forsvarere

Men hadde det moro mot gamleklubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PSG-Malmö 2-0:

PARIS (Dagbladet): - Det var fantastisk moro å møte Malmö. Jeg har mange minner derfra, som jeg har det fra Malmö by, hvor jeg vokste opp. Det var moro, sier Zlatan Ibrahimovic foran et godt bemannet skandinavisk pressekorps i intervjusonen under Parc des Princes tirsdag kveld.

- Hvor bra var de?

- De gjorde det vrient for oss i første omgang, med fembackslinjen. Vi fikk ikke til vårt spill da. Det ble bedre i andre omgang, da de flyttet fram den ene stopperen. Da ble det større rom for oss til å spille vårt spill.

Likte Malmös kollektiv Riktignok holdt ikke den nevnte fembackslinjen - som Åge Hareide etterpå tok selvkritikk på - fire minutter en gang før Angel di Maria ga Paris Saint-Germain 1-0. Men en diplomatisk Zlatan har sympati med gamleklubben. Og når han får spørsmål om hvem av de lyseblå han spår den beste framtida, svarer han «kollektivet».

- Det blir vrient for dem, for vi har ballen så mye. Når de vinner den, forsøker de langballer mot «Mackan» (Markus Rosenberg), som skal stusse den videre. Men det blir vanskelig for dem.

- Var det riktig av Malmö å spille med fem bak?

- Det er opp til treneren. Det er han som bestemmer, svarer Zlatan - fortsatt like diplomatisk - på Dagbladets spørsmål.

Spår tøff MFF-høst Fullt så generøs var han ikke da han rundlurte Malmös bakerste menn med sin hælflikk før 2-0-målet.

- Det var bra. Det var et godt innlegg fra Maxwell, jeg flikket ballen videre til Cavani. Det var bra han fikk score, sier Zlatan.

- Tror du Malmö kan få et resultat med seg fra gruppa?

- Det er vanskelig, klart det er det - om vi skal være realistiske. Men de gjør sitt beste, og håper sikkert å ødelegge for de andre. Men de må bruke denne erfaringen, ta den med seg i Allsvenskan, og det er et utstillingsvindu for alle spillerne.

Lengtet etter scoring Zlatan var lenge tvilsom til kampen, men sier etterpå at kroppen fungerte bra.

- Hvor gjerne kunne du tenkt deg å score mot Malmö?

- Mye! Mye, mye. Jeg savnet timingen i dag. Men det kommer når jeg får spilt flere kamper.
 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!