Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan tilbake etter karantene - scoret to

Los Angeles Galaxy med Ola Kamara og Jørgen Skjelvik på laget tapte 2-3 for Dallas FC i MLS. To mål fra den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovics holdt ikke.

SCORET TO: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports
SCORET TO: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports Vis mer

Ola Kamara spilte på kanten i Galaxy-angrepet med Zlatan alene på topp. Den svenske stjernen var tilbake etter å ha bare fått en kamps karantene etter at han fiket til en motstander.

Jørgen Skjelvik i Galaxy-forsvaret hadde en stri tørn med å stoppe sine motstandere. Det var gjestene som styrte det meste den første drøye timen. Ryan Hollingshead og Cristian Colman scoret hvert sitt mål før pause, mens Carlos Gruezo økte til 3-0 etter 66 minutter.

Men så var det klart for Zlatan. Han reduserte til 1-2 etter 69 minutter og satte sitt siste mål sju minutter ut i ekstratiden. I mellomtiden hadde Dallas blitt redusert til ti mann etter at Colman hadde fått rødt kort.

Etter kampen satte Kamara seg på flyet for å møte sine norske lagkamerater i Reykjavik og lørdagens landskamp mot Island.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media