Zlatan topper Reals ønskeliste

- Opp til Juventus, sier Reals agent.

(Dagbladet.no): Det har lenge vært spekulert i om svenske Zlatan Ibrahimovic blir Real Madrids neste «galactico».

Zlatan-agent Mino Raiola har antydet det lenge, han har jo all verdens interesse av å skryte opp gullfuglen sin.

Nå bekreftes interessen også fra Real-hold.

- Juventus bestemmer

Agenten Ernesto Bronzetti er Reals rådgiver på overgangsmarkedet, og snakker om Zlatan til italienske La Stampa.

- Ibrahimovic anses som en av de beste angriperne i verden, og derfor er han en spiller som interesserer Real Madrid. Men nå er det Juventus som bestemmer hva som skjer, sier han.

Den spanske avisa AS serverer samtidig det de hevder er Real Madrids ønskeliste over spillere de ønsker å kjøpe innen 2006/07-sesongen.

Zlatan topper lista foran Lukas Podolski (Tyskland, Köln), Xabi Alonso (Spania, Liverpool), Christian Poulsen (Danmark, Schalke), Raúl García (Spania, Osasuna) og Ashley Cole (England, Arsenal).

NESTE GALACTICO? Real Madrid skal være villig til å grave dypt i lommeboka for å hente Zlatan Ibrahimovic (t.h.). Foto: AP/Scanpix
NESTE GALACTICO? Real Madrid skal være villig til å grave dypt i lommeboka for å hente Zlatan Ibrahimovic (t.h.). Foto: AP/Scanpix Vis mer

AS anslår at Real må ut med omkring 350 millioner kroner for Zlatan.

- Trives i Torino

Men det er slett ikke sikkert Juventus ønsker å selge. Og det er heller ikke sikkert Zlatan vil vekk.

Til tross for oppstyret rundt Zlatans påståtte slagsmål med franske Jonathan Zebina for en uke siden, sier Zlatans agent nemlig at alt er som det skal mellom svensken og «Den gamle damen».

- Det finnes ingen problemer med ledelsen i Juventus, og gutten har det bra i Torino. Men ryktene som sier at det har vært møter for å forlenge kontrakten hans, er feilaktige, sier Raiola ifølge FotbollDirekt.com.

Raiola sier Real har forsøkt å kjøpe Zlatan nylig, men fikk nei fra Juventus.