Zlatan tror han og van Gaal ville kranglet, men: - Det er bare noe jeg liker

Kobles til United.

KOBLES TIL UNITED: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Laurene Favier/ABACAPRESS.COM
KOBLES TIL UNITED: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Laurene Favier/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Manchester United-manager tidligere denne uka kryptisk annonserte at klubben kan signere en spiller som ennå ikke har blitt koblet til dem i mediene, gikk jernet varmt.

Blant annet Sky Sports, Daily Mail og Daily Telegraph satte opp lister over hvem denne mystiske spilleren kunne være.

Et navn som jevnt har blitt dratt opp i sammenheng med Manchester United siden, er stjernespissen Zlatan Ibrahimovic.

Den frittalende svensken har blitt koblet til en overgang vekk fra Paris Saint-Germain etter den mye omtale utblåsningen mot dommerne og landet tidligere i år.

Ikke det beste forholdet I et intervju med Sports Illustrated ble Ibrahimovic konfrontert med koblingen til United, men stjernespissen innrømmet der at forholdet til manager Louis van Gaal kunne vært bedre.

- Han var sportsdirektør da jeg var i Ajax, og måten han og jeg jobber på er ikke den samme, sier Ibrahimovic.

I sin selvbiografi skrev nemlig svensken dette om United-treneren, ifølge Expressen:

UNITED-TRENER: Louis van Gaal.
UNITED-TRENER: Louis van Gaal. Vis mer

«Van Gaal var en drøy type. Han ville være diktator, og hadde ikke det minste glimt i øyet. Han var en av de i klubben som omtalte spillerne ved nummer. Det var mye femmeren dit og sekseren dit, så jeg var glad da jeg slapp unna ham».

- Ville likt det Men Ibrahimovic utelukker ikke at han kan bli Manchester United-spiller i framtida.

- Når alt kommer til alt, så er han profesjonell og jeg profesjonell. Uansett hvem jeg jobber sammen med, har jeg aldri hatt slike problemer, fordi jeg må gjøre jobben min, og han må gjøre jobben sin. Jeg tror nok vi hadde kranglet en del, men det er bare noe jeg liker, smiler 33-åringen.

Men PSG-spissen har i det siste også blitt koblet til Milan. Tidligere denne måneden mente storavisa Gazetta dello Sport å vite at PSG og Milan var enige om en overgang. Det har dog foreløpig ikke blitt realitet.

Expressen melder i dag i sin rykteblogg at Ibrahimovic skal ha droppet både Galatasaray og Manchester United til fordel for Milan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer