- Zlatan ute i minst fire uker

Kan gå glipp av deler av EM-kvaliken.

FIRE UKER: En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen. Foto: AP Photo / Michel Euler / NTB Scanpix
FIRE UKER: En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen. Foto: AP Photo / Michel Euler / NTB ScanpixVis mer

En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen.

Ifølge Paris Saint-Germain pådro stjernespissen seg en delvis avrevet muskel i siden under i lørdagens 2-0-seier hjemme mot Bastia.

Klubben skal undersøke skaden nærmere de nærmeste dagene. Ifølge Aftonbladet er den anerkjente fotballegen Jean-Pierre Paclet ikke tvil om at Ibrahimovic er satt på sidelinjen for en stund framover.

- Det er vanskelig å si hvor lenge, men han kommer til å være ute i minst fire uker, sier Paclet til Le Parisien.

Slet med å puste Sverige innleder EM-kvalifiseringen borte mot Østerrike 8. september. Det vil være dårlig nytt for landslagssjef Erik Hamrén om han må klare seg uten sin aller største stjerne.

Ibrahimovic fikk muskelskaden tidlig i lørdagens seriekamp. Svensken gjorde en skuddfinte, men sank like etterpå ned i bakken med smerter. Han prøvde å fortsette, men måtte til slutt gi seg.

- Det bare hogg til opp mot ribbeina. Følelsen var at noe gikk i stykker, og jeg fikk problemer med å puste, sa Zlatan etter kampen.

(NTB)