- Zlatan ute i minst fire uker

Kan gå glipp av deler av EM-kvaliken.

FIRE UKER: En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen. Foto: AP Photo / Michel Euler / NTB Scanpix
FIRE UKER: En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen. Foto: AP Photo / Michel Euler / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En muskelskade kan sette PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic ut av spill i en måned. Han går i så fall glipp av Sveriges åpningskamp i EM-kvalifiseringen.

Ifølge Paris Saint-Germain pådro stjernespissen seg en delvis avrevet muskel i siden under i lørdagens 2-0-seier hjemme mot Bastia.

Klubben skal undersøke skaden nærmere de nærmeste dagene. Ifølge Aftonbladet er den anerkjente fotballegen Jean-Pierre Paclet ikke tvil om at Ibrahimovic er satt på sidelinjen for en stund framover.

- Det er vanskelig å si hvor lenge, men han kommer til å være ute i minst fire uker, sier Paclet til Le Parisien.

Slet med å puste Sverige innleder EM-kvalifiseringen borte mot Østerrike 8. september. Det vil være dårlig nytt for landslagssjef Erik Hamrén om han må klare seg uten sin aller største stjerne.

Ibrahimovic fikk muskelskaden tidlig i lørdagens seriekamp. Svensken gjorde en skuddfinte, men sank like etterpå ned i bakken med smerter. Han prøvde å fortsette, men måtte til slutt gi seg.

- Det bare hogg til opp mot ribbeina. Følelsen var at noe gikk i stykker, og jeg fikk problemer med å puste, sa Zlatan etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer